Жените, обречени да ползват козметика

Мария Николова

Казват, че естествената красота е най-важна и жените нямат нужда от няколко пласта грим, за да изглеждат по-красиви.

Това със сигурност е така и въпреки това всяка дама ще се съгласи, че има неизменна от нужда поне няколко козметични продукта като крем за лице, за тяло, за лице, за крака, шампоан + балсам и маска за коса, поне едно червило и балсам за устни, спирала за мигли, сенки и т.н.

Това да изглеждаме по-натурално и естествено не изключва грижата за приличния външен вид, което пък при жените налага ползването на повече козметични продукти.

Докато един мъж може да се изкъпе, избръсне и сложи парфюм и чисти дрехи, то една жена има нужда от доста повече приготовления.

От друга страна козметичната индустрия така е построила рекламата си, че да вкарва жените във все по-големи разходи.

Със сигурност на всяка една от нас ѝ се е случвало да влезе в магазина за една спирала за мигли и да излезе с фон дьо тен, лак за нокти, нов лосион за тяло, въпреки че старият не е свършил, маска за лице, парфюм (защото е бил на супер изгодна цена) и червило.

За това как самата ни женска същност ни вкарва в омагьосания кръг на безкрайните козметични продукти се разказва в едно забавно видео, което можете да видите по-горе.

Споделете вашият опит с козметиката и грима и мнението си за това защо жените ползват толкова козметика?

Не пропускайте нищо от най-интересното, най-коментираното и най-четеното от Edna.bg, като се абонирате за нашия седмичен бюлетин ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти