Кой спечели козметична процедура Hydrafacial?

Кой спечели козметична процедура Hydrafacial?
Снимка: Persona Health & Beauty

Мария Николова

Миналата седмица ви запознахме с най-добрия приятел на кожата на лицето, а именно – терапията Hydrafacial, комбинирана с процедурата Intraceuticals. Обяснихме ви с какво тя е уникална, като можете да си го припомните ТУК.

След това ви предоставихме чудесната възможност сами да се убедите колко добре се отразява Hydrafacial на епидермиса, като участвате в играта на Edna и спечелите процедура с апарата, поставящ началото на нова епоха в грижата за кожата.

Близо 90 потребители зададоха своите въпроси като коментар под статията, а специалистът по грижата за кожата Магдалена Банчева отговори професионално на всеки един от тях.

С радост ви съобщаваме, че след проведена томбола в присъствие на жури, на случаен принцип бе избран и победителят в играта. Това е участник с потребителско име: didito79

Тя печели процедура с Hydrafacial в салон "Persona Health & Beauty"! Честито!

Късметлийката ще получи подробности за спечелената от нея процедура на имейл адреса, чрез който е регистрирана в сайта Edna.bg.

Всички останали читатели винаги са добре дошли в салон "Persona Health & Beauty", за да се убедят лично в качеството и професионализма на терапиите и екипа. Повече информация относно процедурите можете да получите на телефони 02/ 8221067 или 0898/ 356 190.

Екипът на Edna.bg благодари на всички свои читатели, които участваха в играта и им пожелава успех и късмет в бъдещи инициативи на сайта.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти