Лошите момичета на любовта

Катето Евро
Снимка: Личен архив

Катето Евро

Няма нищо неестествено в това да бъдем лошите момичета на света. Всяко начало за Edna жена е трудно, когато обича. Който не е познал предизвикателството да бъде влюбен, няма как да знае, че в живота има простими неща.

Любовта изисква сила. За да се справим с нея, имаме нужда от пистолети. И от рози, разбира се.

Щом познаваме тъгата, ще познаем и щастието. Компромисите са неотменна част от нашата готовност да обозначим обичта си към някого. Откакто свят светува, противоречията в нас са едни и същи. В природата е същото – дъждът ни мокри, но носи наслада, ако има с кого да го споделиш. Вятърът вдига прах във въздуха, но знае как да разроши косите ни - миг преди целувката да ни превземе.

Ако всичко вървеше по план, животът би бил твърде скучен. Лошите момичета не трябва да стават приятелки със скуката. На нея никога не може да се разчита, а и бързо състарява.

С опита овладяваме добрите тактики и стратегии. Не е нужно да стреляме, ако в погледа ни личи, че сме готови да използваме оръжие. Защото на всяка цена трябва да отстояваме правото си на любов. Саможертвите не са препоръчителни, освен ако не са част от сюжета на романите, които четем. Да изглеждаме категорични – стига.

Навън лятото е в разгара си. Жега, както се казва. Идеален повод да сме край морето или високо в планината, където прохладата ни хвърля в ръцете на онзи, който не напуска ума ни.

„Няма нищо по-хубаво от лошото време“ – така, както няма и нещо по-хубаво от лошо момиче, което знае да целува.

Животът е пъстър. Всяко нещо има своите две страни. Къде е истината, никой не знае, защото истината е точно толкова субективна, колкото и самата любов.

Нямаме време за колебания, за отлагане и за оправдания. Всяка от нас веднага трябва да предприеме действия.

Съществува ли обектът на желанието, не се колебайте да изглеждате категорични: любовта е за смелите!

Любовта е за лошите момичета, които вече са познали безкрая. Те обичат извън времето и пространството. Затова понякога ми се струва, че бъдещето може да бъде и едно сигурно събитие...

Още от Катето Евро:

Думите, които пестим

Свят без любов е като свят без гравитация

Винаги има какво да срещнем по пътя

Наръчник на оптимиста

Ароматът на моето внуче

Как привличаме вниманието на мъжете

Пишете на Катето Евро на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти