Включете се в коледната ни игра "Вашата трапеза"

Включете се в коледната ни игра "Вашата трапеза"
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

На 25 декември – първия ден от Коледа, още сутринта се разменят подаръци, които търпеливо са стояли под елхата преди това. Решихме да напомним, че и ние от Edna.bg сме приготвили 4 подаръка, които очакват своите получатели.

Става дума за поредната ни коледна игра, в която наградите са 4 броя кремове за лице Дневен & Нощен в едно на Savio, а условието е следното:

*Да сте регистриран потребител в сайта ни. Ако не сте, можете да се регистрирате от ТУК!

*В имейл до edna@netinfocompany.bg да ни изпратите снимка от тази година на коледната ви трапеза. Няма ограничения на броя снимки, единствено е препоръчително да бъдат с добро качество*. Можете да ни споделите какви са ястията на снимката. Покажете ни трапезата си за Бъдни вечер или коледния обяд, защо пък не и коледната закуска на вашето семейство!

Споделяйте радостта, за да бъде тя още по-голяма!

*Освен име и фамилия, напишете ни и актуален телефон за обратна връзка с вас.

Периодът за участие в играта е от 23.12.2015 г. до 30.12.2015 г. В играта участват всички изпълнили условията, като победителите ще бъдат избрани чрез жури, съставено от екипа на Edna.bg. Наградите са 4 броя кремове за лице на Savio.

*Ако не сте съгласни снимките ви да бъдат публикувани в сайта ни, напишете това като текст в писмото си до нас.

В галерията ни ТУК можете да видите и първите участници!

Включете се в играта и споделете за нея с приятели! Весели празници smiley

Ето и повече за наградите:

Дневен & Нощен крем за лице Savio e специално създаден за задържане процесите на стареене на кожата,  както и за стимулиране възстановяването на клетките.

Създаден без употребата на парабени, с неутрално рН, този крем е подходящ за всички типове кожа и за всички сезони. Той може да бъде използван, както от възрастни, така и от деца. За постигане на максимален ефект при използване на продукта се препоръчва, той да се прилага в малки количества с фин масаж до пълното му усвояване от кожата.

Благодарение на изключително активните природни съставки и балансиращия им ефект, кожата е забележимо по-гладка, невероятно мека, силно подхранена, обвита в приятно, деликатно усещане за комфорт и изглежда млада и блестяща.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти