Подарете си лукс за Коледа

Подарете си лукс за Коледа
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Около Коледа всички се чудим какво да подарим на близките си, колко пари да си заделим за купуване на подаръци и т.н.

Често обаче забравяме себе си в цялата празнична еуфория. Ние също сме важни и заслужаваме от време на време да се поглезим с нещо, което отдавна сме искали.

Едва ли има жена, на която да не ѝ е приятно да прекара малко време в салона за красота, да се подложи на някоя разкрасителна или анти-стресова процедура, или пък да си купи нова козметика и нови гримове.

Жените ненапразно са наречени „нежния“ пол и всяка една от нас иска да има гладка и сияйна кожа и да изглежда колкото се може по-привлекателна.

Грижата за себе си трябва да се случва целогодишно, а не само за 8 март, рождения ден и коледното парти на фирмата.

Ако сте се пренебрегвали през годината, то сега е удачен момент да се поглезите и да сложите основите на едно по-добро отношение към красотата и спокойствието ви.

Нека ви предложим няколко различни терапии и продукти, които ще ви накарат да се почувствате като преродени и да заблестите по-силно от Витлеемската звезда.

От този месец в столицата вече се предлагат продуктите и процедурите на френската марка Biologique Recherche. Компанията вече 35 години се стреми да помогне на жени и мъже да имат по-здрава и красива кожа.

Те твърдят, че човек има не една, а няколко кожи, тъй като състоянието на епидермиса се променя по няколко пъти на ден. Продуктите на бранда са с висока концентрация на растителни екстракти с морски и биологичен произход и изцяло отсъстват изкуствените добавки.

Biologique Recherche предлагат терапии за лице, тяло и коса за възстановяване, подхранване, подмладяване и т.н. Предлагат се в специализирани салони.

Hydrafacial и Intraceuticals са други две вълшебни терапии, които бързо и без болка ще възвърнат на лицето не само загубения блясък, но и колагена, свежия вид и широката усмивка.

Intraceuticals е известна като терапията на звездите, подходяща е за всеки тип кожа, дава видим резултат след първата процедура и отново се предлага в специализирани салони.

HydrаFacial е система, която комбинира в себе си ексфолиация (без абразивни частици), мултифункционални серуми и контролиран вакуум. Почиства лицето в дълбочина, без да причинява болка или зачервявания.

Друга интересна процедура, която може освен да подмлади лицето, да махне и целулита, е ендосфера. Терапията се извършва чрез уред с микровибрация и микрокомпресия и лек натиск от страна на терапевта.

Така се прави дълбокотъканен масаж на тялото с 5 основни ползи: дренира, подобрява кръвообращението, обезболява, реструктурира и повишава мускулния тонус. Когато пък се прилага на лицето бръчките се омекотяват, стават по-плитки, а малките мимически линии буквално се стопяват. Без болка, без дълготрайни зачервявания.

Ако пък не ви се ходи на процедури, а предпочитате да си обновите козметиката, то можете да надникнете към галерията ни ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти