Коледно настроение с кино вкъщи

Коледно настроение с кино вкъщи
Снимка: Thinkstock

Няма нищо по-хубаво от това да прекарате празниците в домашния уют. Тази година Коледните и Новогодишни почивни дни ще станат още по-приятни с Коледния Кино Маратон във Vbox7.com.

Oт 20-и декевмри до 4-ти януари на страниците на най-големия български сайт за видео споделяне ще има 13 филма, които ще зарадват всички членове на семейството.

Забавлението ще е за всеки – от най-малкия до най-големия smiley

Децата ще научат за силата на приятелството и позитивното отношение от „Муминтрол и преследването на кометата“, ще видят вълшебните приключения на Winx и ще се посмеят с „Истинската история на Котаракът в чизми“.

Тийнейджърите ще видят как „Ронал Вараваринът“ и неговата банда се изправят срещу могъщи злодеи и техните армии, ще научат повече за дълбините на океаните, следвайки една морска костенурка и ще се посмеят с комедията „Роднински връзки“.

За любителите на екшъните са „Предградие 13“ и „Ларго Уинч“ , а феновете на исторически епоси могат да гледат „Айрънклад“.

Почитателите на The Doors ще видят на Том Дичило, който разказва за възхода на групата и самоунищожението на Джим Морисън.  

Какво още са ви подготвили Про Филмс и Vbox7.com, можете да видите на страницата на Коледния Кино Маратон.

А пък по НоваТВ ще оживее магията на Дисни и това ще се случи на 26-и декември (петък). В коледния ден зрителите ще видят серия от най-забавните филми на Дисни, а на Facebook страницата на медията специална игра ще предизвика малки и големи и ще зарадва 15 късметлии с коледни подаръци.

Дисни маратонът ще започне още от 12.30 ч. с премиерата „Джордж от джунглата 2” и едно забавно и щуро приключение. Веднага след него, от 14.15 ч., щафетата ще поемат 102 пухкави кутрета –„102 далматинци”, където Глен Глоуз ще влезе в ролята на злата Круела де Вил.

Следобедните часове ще бъдат запазени за още една премиера – от 16.00 ч. дългокосата принцеса Рапунцел ще се сблъска с външния свят и любовта в заглавието „Рапунцел и разбойникът”.

Премиерите ще продължат и в 20.00 ч., когато в малкия екран за първи път ще нахлуе най-забавната банда от играчки – „Играта на играчките 3”.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти