Потопете дома си в коледно настроение

Потопете дома си в коледно настроение
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Коледното настроение вече се усеща от празничните украси по улиците и магазините. Със сигурност сте забелязали греещите елхи и декоративните еленчета, които надничат от ъглите на всеки мол.

Може би си мислите, че е рано да се започва с коледната украса, но реално до Коледа остават още четири уикенда, а и в празничното кичене на дома няма нищо лошо, даже напротив – създава невероятно настроение.

Повечето хора свързват декорирането на дома за празниците с харчене на пари, което малко или много натоварва бюджета. Истината обаче е, че с малко повече въображение и ентусиазъм можете да сътворите чудеса, без това да се отразява пагубно на портфейла ви.

Като начало направете пълна ревизия на играчките и гирляндите, които имате до момента. Преценете какво можете да ползвате все още и го вкарайте в употреба.

Спокойно можете да напълните някоя купа, прозрачна ваза или подходяща стъкленица с коледна украса, гирлянди и т.н.

Друга идея са обърнатите чаши на столче, в който са събрани отново украшения за елха. На различни места в дома можете да поставите „изкуствени” подаръци – кутии, опаковани с подходяща хартия и така да създадете допълнително настроение на празнично очакване.

Пердетата могат да се накичат с панделки и гирлянди, а шишарките и истинските борови клонки освен, че ароматизират по невероятен начин помещението, са прекрасна украса.

Изрязването на хартиени снежинки и превръщането им в гирлянди или украса също е добра идея, а как да си направите симпатична елха от списание можете да видите ТУК!

Още идеи за коледен декор„ от които да почерпите вдъхновение как да украсите във вашия дом, можете да разгледате в галерията ни тук.

Не забравяйте, че всичко зависи от вашето собствено въображение и желание да освежите дома си. Светещите лампички и свещите са най-сигурният начин за създаване на коледно настроение, както и всичко в червен и зелен цвят.

Бъдете креативни и създайте Коледа по ваш вкус smiley

Прочетете още от Коледен кът:

Как да си направим лесна коледна украса

Направете си коледна декорация като Шанел No 5

Направете си коледна камина още днес

Коледен мързел 2015-а

Секси по празниците с блестящи токчета

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти