Скандален обрат за развода на Джони Деп

Джони Деп
Снимка: Getty/Gulliver

Амбър Хърд, бъдещата бивша съпруга на актьора Джони Деп, е била женена преди осем години в Калифорния. Нейната "съпруга" дори и дала името си, съобщава в. "Дейли Мирър".

Репортери на британския таблоид успели да намерят документи, които доказват, че Хърд, преди брака си с Джони, официално е регистрирала отношения с любовницата си Тася ван Ри.

Изданието съобщава, че момичетата са били женени преди осем години в Калифорния, а след това Амбър дори променя фамилното си име на Ван Ри. Три години по-късно, когато еднополовите браковете се легализират в Ню Йорк, Амбър и Тася вдигат сватба, но по-малко от две години след това те се развеждат. През 2013 г. Хърд подава документи за развод и си връща фамилията.

Въпреки тяхната кавга жените продължавали да поддържат връзка.

Бракът на Деп и Хърд не издържа дълго в категорията щастливи бракове. Двамата се ожениха през февруари 2015 г., а на 23 май 2016 г. актрисата обяви желанието си да се разведе. 

Дъщерята на Джони Деп защити баща си след обвиненията от неговата бивша съпруга Амбър Хърд в домашно насилие.

Лили-Роуз Деп, която също е актриса, публикува своя снимка като бебе заедно с баща си с текст "Моят баща е най-сладкият и любящ човек, когото познавам. Той е прекрасен баща за мен и моя малък брат и всеки, който го познава, ще каже същото".

Преди това майката на Лили-Роуз и дългогодишна партньорка на Деп - Ванеса Паради, също се изказа в защита на актьора. Тя заяви, че по време на съвместния им живот Джони е бил чувствителен и любящ съпруг, а обвиненията срещу него са възмутителни. 

 

Снимка, публикувана от Johny Depp (@johny.depp) на

"През всички години, в които познавам Джони, той никога не е бил физически агресивен спрямо мен и това не е мъжът, с когото живях 14 прекрасни години", посочи тя.

Подобна позиция заяви и първата съпруга на Джони - Лори Ан, според която бившият й съпруг е "нежен човек". Двойката е заедно до 1985 г., но все още поддържа връзка, като дори са провели разговор след смъртта на майката на Джони по-рано този месец.

 

Снимка, публикувана от Amber Heard (@amberheard_) на

Миналата седмица Амбър Хърд, с която Джони имаше брак едва от 15 месеца, подаде молба за развод.

Дни по-късно тя поиска ограничителна заповед срещу актьора, посочвайки като причина за това домашно насилие.

 

Снимка, публикувана от Lily-Rose Depp (@lillyrose__depp) на

По нейните думи той я е замерил с телефон по време на свада. Актрисата дори се появи на изслушване в съда с насинено око, което по нейните думи и е вследствие на конфликта между двамата. 

 

#fashion #style #stylish #love #TagsForLikes #me #cute #photooftheday #nails #hair #beauty #beautiful #instagood #pretty #swag #pink #girl #girls #eyes #design #model #dress #shoes #heels #styles #outfit #purse #jewelry #shopping #glam

Снимка, публикувана от Vanessa Paradis (@vanessaparadis_) на

Припомнете си още:

Джони Деп призна: "Дъщеря ми е бисексуална"

Джони Деп и Амбър Хърд се развеждат

Истината за развода: Джони Деп ударил Амбър Хард в лицето с телефона си

Джони Деп заплашен от 10 години затвор

Джони Деп - изненадан и разтревожен

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти