Селена Гомес се е подложила на химиотерапия

Селена Гомес
Снимка: Getty/Images

Селена Гомес е претърпяла химиотерапия, след като била диагностицирана с автоимунното заболяване лупус преди две години.

23-годишната певица е била принудена да излезе от светлината на прожекторите в края на 2013 г., за да се подложи на агресивна форма на лечение, за да елиминира симптомите на автоимунното заболяване.

Бях диагностицирана с лупус и се подложих на химиотерапия. Можех да получа инсулт”, разкри изпълнителката пред списание „Билборд”.

Именно това била причината, поради която Гомес прекрати австралийската и азиатската част от своето световно турне през декември 2013 г.

Тогава се разпространиха слухове, че звездата влиза в клиника за лечение на наркозависимости.

Толкова бях разочарована от тази таблоидна история. Работя от 7-годишна и съм посланик на УНИЦЕФ от 17-годишна”, разказа Селена.

Въпреки разочарованието, чаровната певица сподели, че негативните коментари и фалшивите обвинения са я мотивирали да създаде своя нов студиен албум „Revival”.

„Омразата ме мотивира”, каза Селена Гомес.

Лупус е потенциално фатално заболяване, при което имунната система атакува здрави тъкани, което води до възпаление в много части на тялото.

Най-честите симптоми включват болка или подуване на ставите, болки в мускулите, треска, болки в гърдите, косопад, обриви и силна умора.

Прочетете още:

Красива като мама

Кога угасва искрата?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти