Проблемите на Леонардо ди Каприо

Леонардо ди Каприо разказа как не могъл да си отвори очите, след като при снимките на последния му филм ‘The Revenant” целият екип попаднал насред свирепа снежна буря.

Лентата, с 41-годишната звезда в главната роля, е дело на режисьора Алехандро Иняриту, чието име в последната година се свързва с касовата драматична комедия “Бърдмен”.

В „The Revenant” (от англ. – човек, завърнал се от отвъдното), уестърн история, Иняриту пожела да направи всички снимки на естествена светлина и в по-голямата част в зимни условия.

Така в един момент екипът се оказал насред описаната от Ди Каприо снежна буря, при която температурите паднали под -40 градуса.

Снимахме една много емоционална сцена и бурята ни връхлетя. Беше брутално. Стояхме в нея един час и го попитах „Алехандро, какво по дяволите правим?,” разказа Ди Каприо на пресконференция в Ню Йорк.

Въпреки ледените условия, Иняриту казал на екипа да забрави за климата.

Това е състояние на ума. Времето не съществува,” били думите на режисьора.

Ди Каприо е особено благодарен за наличието на огромна отоплителна машина на сценичната площадка, която нарича „октоподът”.

Това беше огромна машина, която духаше топъл въздух през осем пипала. Всички се бутахме при нея и си топлихме ръцете,” спомня си актьора.

„Със сигурност това е най-трудният филм, който всеки от нас е снимал,” заяви Ди Каприо.

В лентата той влиза в ролята на Хю Глас, който иска да отмъсти на другарите в ловната си дружина, които го оставят да умре, след като е нападнат от мечка.

Други звезди, които участват във филма са Том Харди, Уил Поултър и Домнал Глийсън .

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти