Неволите на звездите в детството

Том Круз
Снимка: Getty/Images

Немалко кинозвезди са имали горчиви дни и мигове като ученици, когато са били подлагани на подигравки и унижения.

От друга страна, трудностите са закалявали характерите им. Това ясно от подборка за детството и миналото им, направена от изданието "Зимбио" (Zimbio).

Актрисата Сандра Бълок е най-скъпо платената актриса и носителка на "Оскар", но нараняванията в детството са оставили неизличими следи в душата ѝ.

Пред изданието тя споделя:

"Децата са жестоки същества, печално е, но аз до днес си спомням имената и фамилиите на всеки един от онези, които са проявявали грубост към мен. Винаги се обличах и се държах не както другите, така че отнасях немалко проблеми".

Том Круз е едно от големите имена в Холивуд, но когато е бил малък, често са го мъчили по-големи деца.

"Яки хулигани измисляха всякакви поводи да се заядат с мен. Сърцето ви бие, потите се, чувстваш как топка се събира в гърлото ти. Никога не съм бил едро момче и никога не съм обичал да се бия, но знаех, че ако не ударя онзи, който се заяжда с мен, той ще ме бие цяла година.

Затова е по-добре да се биеш, но не понасям хулиганите", спомня си Том Круз.

На звездата от телевизионния сериал "Mad men" Кристина Хендрикс никак не ѝ е било сладко в средното училище, особено когато е трябвало да вземе нещо от своето шкафче.

"Имахме индивидуални шкафчета и всеки път, когато отивах към него да взема някой учебник, съучениците ми се качваха отгоре и оттам ме плюеха. В училище винаги се чувствах наплашена", сподели актрисата пред "Гардиън", цитиран от "Зимбио".

Връстниците пък на Джесика Симпсън са хвърляли тоалетна хартия по дома ѝ или яйца по вратата ѝ.

"Освен това върху тротоара те пишеха всякакви гадости с неизтриваем маркер. Те наистина ме мразеха", спомня си звездата издевателствата, на които е била подлагани в ученическите години.

Днес тълпи от поклоннички преследват Робърт Патинсън, но преди да се прослави Роб е бил задръстено дете. "Често ме биеха. Бях малко идиот, но винаги съм смятал, че нападките срещу мен с нищо не са били провокирани.

Харесваше ми да се държа като актьор, тоест според тогавашните ми разбирания как трябва да се държи един актьор. Очевидно това е дразнило много хора, предизвиквало е агресия и мен ме биеха", спомня си актьорът. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти