Неузнаваемата Бритни Спиърс

Бритни Спиърс
Снимка: Getty/Gulliver

Известната певица Бритни Спиърс е напълно различна, променена и буквално не прилича на себе си в новия януарски брой на американското списание "Уомънс Хелт" (Women's Health).

На корицата на изданието, посветено на здравословен начин на живот, спорт, фитнес и диети, звездата е наистина неузнаваема – видимо отслабнала, с перфектна фигура, резултат от ползотворни тренировки и свежа визия.

Бритни, която е майка на две деца, позира по бански в електриково-оранжев цвят и показва перфектно оформено тяло.

В здравния женски журнал певицата говори за ежедневнието си, хранителните си навици и фитнеса, с който поддържа форма.

"Започвам тренировката си с 20-минутно интензивно кардио, обикновено тичане, продължавам със силови упражнения със собствено тегло и приключвам с разтягане на мускулите", разказва 33-годишната изпълнителка в януарския брой на списанието.

"Обичам да виждам резултата от тренировките си възможно най-бързо", допълва русокосата певица.

"Танците са чудесна кардио тренировка - ефективна, но и забавна", разкрива още Бритни.

Относно любимите си храни, звездата споделя: "Определено съм почитател на суровите храни – обожавам суши. За енергия на тялото консумирам доста ядки и плодове. Единственият ми хранителен порок е студеният чай."

В момента Бритни наистина изглежда зашеметяващо и в топ форма. Припомняме, че през последните години тя неведнъж имаше проблеми с фигурата си, вследствие на злоупотребата с алкохола и неприятностите в житейски план. 

През изминалите месеци обаче, звездата наистина е претърпяла пълна промяна и се изявява като жена, майка и знаменитост за пример. През септември певицата дори пусна своя собствена модна линия луксозно бельо.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти