Марая Кери заплашена от бившия си съпруг

Марая Кери и Ник Кенън
Снимка: Getty/Images

Слуховете гласят, че при раздялата с Марая актьорът и рапър Ник Кенън поискал от нея 30 млн. долара.

Певицата обаче не се съгласила и отмъстителният бивш смята да напише книга, където ще оголи подробности от семейния им живот.

"Марая искаше да даде на Ник 10 млн. долара, но той каза: "Не, по дяволите" и поиска 30 милиона", разказа приятел на развеждащото се семейство пред "Дейли мейл".

Певицата напомнила на бившата си "половинка", че в предбрачното си споразумение двамата се били договорили за 10 милиона.

Кенън обаче контрирал, че заслужава повече и ще получи желаната сума по един или друг начин.

"Той ѝ каза, че може да напише книга и да получи 30 милиона, че и повече: за бъдещ филми и за всичко, което той е понасял от нея през всичките тези години", разкри още източникът.

"Сега Марая е сърдита, потисната и изплашена. Ако Ник разкрие нейните тайни, тя ще изглежда като отчаяна глупачка", добави той.

Кенън например смята да разкаже на света за странните хранителни навици на жена си, за наркотиците, които е вземала, за нейните психози, за това какво е говорила за колегите си и в крайна сметка що за майка е "звездата".

"Ник възнамерява да обясни защото опеката на децата трябва да се предостави на него. Марая му признавала, че никога не е искала деца и Ник смята да разкрие защо", посочи още източникът.

Миналата седмица Ник Кенън подписа споразумение с издателството "Сайман и Шустер" (Simon and Schuster), което предрича, че книгата ще стане бестселър.

Ник подаде молба за развод през декември 2014 година. Бракът на двойката продължи 6 години и двамата имат син и дъщеря. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти