Марая Кери става съдия

Марая Кери отдава почит на Уитни Хюстън по време на музикалните награди за чернокожи изпълнители "BET", Лос Анджелис, 1 юли 2012 г.
Снимка: Getty/Guliver

42-годишната американска певица Марая Кери вече официално потвърди, че ще е новият съдия в дванадесетия сезон на щатското музикално риалити "American Idol", който ще стартира в началото на 2013 г.

Двама от съдиите в предишните два сезона на тв шоуто Дженифър Лопес и фронтменът на рок групата "Аеросмит" ("Aerosmith"), Стивън Тайлър, отказаха да участват в предаването поради странични професионални ангажименти.

"Горди сме, че към екипа ни ще се присъедини една от най-великите певици, на която подражават милиони момичета. Марая напълно въплъщава в себе си думата "идол" и за всеки млад талант ще бъде истинска привилегия да е оценен от нея", коментира изпълнителният продуцент на "American Idol" Саймън Фулър.

Според непотвърдена информация хонорарът на дивата за трите месеца работа в телевизионната поредица ще достигне 18 млн. долара.

"Като изпълнител, композитор и продуцент, за мен ще е много интересно и ценно да предам опита си на някого, който сега тръгва по моите стъпки", сподели вълненията си Марая.

В момента тя усилено записва и своя единадесети студиен албум, а първият сингъл от него, озаглавен "Triumphant", ще бъде разпространен медийно в началото на този август.

Все още не е ясно и дали друг член на журито Ранди Джаксън, който е съдия на формата още от първия му сезон, ще участва в новите епизоди, но като се има предвид, че именно той е един от най-близките приятели на Марая Кери и неин музикален продуцент от 20 години – отговорът по-скоро се очаква да бъде положителен.

Сред другите спрягани известни личности за съдии в журито са кралицата на соула Арета Франклин, певицата Кейти Пери и Адам Ламбърт, който достигна второто място във финала на "American Idol" през 2009 г.

На този етап обаче тяхното участие не е потвърдено официално.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти