Мадона, която няма да спре да се разголва и не забранява нищо на децата си

Мадона
Снимка: Getty/Images

Мадона обясни, защо винаги ще приема сексуалната си страна и разкритикува всички, които я нападат заради възрастта ѝ.

Въпреки че е на 56, тя често прави пикантни изпълнения. Това често ѝ навлича много критики, което тя смята за несправедливо.

Певицата наскоро обясни защо не мисли, че е твърде стара, за да набляга на сексуалността си в откровено интервю за сп. "Ролинг Стоун", в което оприличи възрастовата дискриминация с расистките и хомофобските изказвания.

"Възрастта е признак, заради който хората са дискриминирани и оплювани. Това, обаче, се отнася само за жените. Така че все още живеем в много сексистко общество.

Никой не смее да каже нещо обидно на някого, защото е черен или гей. Но на моята възраст всеки би казал нещо обидно по мой адрес. И си мисля, защо това се приема? Каква е разликата между това и расизма, или който и да е вид дискриминация?

Те ме съдят заради възрастта ми. Умът ми не го побира", заяви певицата.

Тъй като наближава 60, много хора мислят, че скандалните ѝ изяви и разголване пред публика трябва да спрат, но тя изглежда не смята да намали темпото.

"Жените като цяло, щом достигнат една определена възраст, приемат, че не трябва да се държат по този начин. Но аз не следвам правилата. Никога не съм го правила, няма и да започна", допълни тя.

Певицата също така коментира дръзкия си избор на облекло за наградите "Грами" с думите "Ето така изглежда дупето на 56-годишна жена, скапаняци! Ако аз трябва да съм човекът, който ще помогне на жените да повярват в идеята, че могат да бъдат секси и да изглеждат добре на 50 или 60, както са изглеждали на 20, така да бъде".

От сексизма, разголването и модата, Кралицата на попа споделя и за възпитателните си методи. 

Мадона коментира текстовете на песните си, в които пее за дрога и употребата на наркотици. Тя разкри, че не обича наркотици, въпреки че е пробвала.

Именно заради това позволила на децата си да опитат и сами да преценят.

"Казах на Лурдес да взима умни решения в живота си, да не прекалява с нищо и да се опита да не смесва алкохол", обясни певицата на въпрос как разговаря с децата си на тези теми.

"Никога няма да кажа "не прави или не опитвай", защото е абсурдно и не е справедливо", сподели още Мадона. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти