Кои са най-стилните американки?

Мишел Обама
Снимка: Getty/Images

Мишел Обама, съпругата на американския президент Барак Обама, оглави класацията на най-стилните жени, съставена от популярно списание за мода в Щатите. В рейтинга са намерили място актриси, певици и модели. Последна сред най-елегантните жени е Мадона.

В Топ 10 е трябвало да бъдат включени 10 дами, но тъй като второто място е разделено между близначките Мери-Кейт и Ашли Олсън, в крайна сметка в класацията са се оказали 11 представителки на нежния пол.

Класацията е съставена на базата на личните предпочитания на редакцията на списанието, а не по някаква методология. Все пак авторите обясняват защо на дадена жена е отредено едно или друго място. Първата дама на САЩ Мишел Обама например е похвалена за предпочитанията ѝ към "по-народни" марки, чиито модели на нея изглеждат много елегантно и шик.

Сестрите Олсън са поставени на втора позиция заради бохемския си стил и умението да носят винтидж дрехи. Известният модел Дри Хемингуей, внучка на писателя Ърнест Хемингуей, е включена в класацията заради умението да съчетава несъчетаеми неща в един моден образ. Мадона, макар и на 10-а позиция, е намерила място в рейтинга заради способността да изненадва с тоалетите си на тържествени мероприятия.

Топ-10 на най-стилните жени в САЩ:

1. Мишел Обама

2. Мери-Кейт и Ашли Олсън

3. Кейт Босуърт

4. Ема Стоун

5. Дри Хемингуей

6. Сара Джесика Паркър

7. Гуинет Полтроу

8. Ерин Уосън

9. Соланж Ноулс

10. Мадона

Прочетете още: Летен стайлинг за всеки повод

Прочетете още: Бански костюми за лято 2014

Прочетете още: Сандали за лято 2014

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти