Какъв ще е новият филм на Анджелина Джоли

Какъв ще е новият филм на Анджелина Джоли
Снимка: Getty/Images

Анджелина Джоли е решила вече все по-често да се изявява зад камера, отколкото пред нея. Сега тя разкрива подробности около новия си режисьорски проект.

Съпругата на Брад Пит е решила да заснеме филм, базиран върху живота на изключителен човек – палеонтолога и природозащитник Ричард Лийки, съобщава Контактмюзик.

Лентата, наречен "Африка", ще бъде съсредоточена върху усилията и битките на Лийки да спре бракониерите, които нападали слоновете в Африка заради слоновата кост.

Сценарист на лентата ще бъде носителят на Оскар Ерик Рот и тя ще бъде продуцирана от компанията "Скайденс продакшънс".

Това ще бъде четвъртият филм на Джоли като режисьорка.

"В голяма част от живота си съм усещала дълбока връзка с Африка и нейната култура.

Ерик създаде красив сценарий за мъж, въвлечен в ожесточен конфликт с бракониери на слонове, който има дълбоко разбиране за оставяната от човека следа и изключително чувство за отговорност към света около него", заяви Анджелина в комюнике.

Генералният директор на "Скайденс" Дейвид Елисън, който ще продуцира филма заедно с Дана Голдберг, добави: "Африка" е история, която си заслужава да бъде разказана.

Тя е много близка до сърцето ми и знам, че ще надхвърли очакванията ми в ръцете на Анджелина. Тя е изключително талантлива режисьорка и със сигурност ще превърне безупречния сценарий на Ерик Рот в проект, в който винаги съм искал "Скайденс" да участва".

Новият режисьорски проект на Джоли, драмата Unbroken, разказваща истинската история на героя от Втората световна война и участник на Олимпиада Луис Замперини, ще излезе по-късно тази година.

В момента холивудската звезда снима филма By The Sea, на който е и сценарист. В него тя играе заедно със съпруга си Брад Пит.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти