Какво е подтикнало Робин Уилямс да посегне на живота си

Робин Уилямс
Снимка: Getty/Images

Ден преди да се самоубие, Робин Уилямс се е явил на сбирка на анонимните алкохолици и е бил трезвен, съобщава сайтът Контактмюзик. За това разказал приятелят на актьора Аргъс Хамилтън, който също присъствал на срещата. 

Уилямс се освободил от алкохолната си зависимост още през 1982 година, но през 2003-а отново се отдал на порока си, като това продължило три години.

Напоследък комикът се записал в програма за лечение на зависимости, за да се поддържа в трезво състояние. Но изпаднал в дълбока депресия и се чувствал много отчужден
 
Според в. "Сън" в последните дни от живота си той се "борел с демоните си и заприличал на сянката от онзи Робин Уилямс, когото познаваме всички от екрана".

Въпреки очевидните си проблеми, той се отнасял много вежливо със съседите.
 
Според сайта TMZ Уилямс е оставил на трите си деца попечителски фонд, основан през 2009 година. Според неговите условия една трета от сумата трябва да им бъде изплатена, когато навършат 21 години.

Останалите пари ще им бъдат изплатени на части – половината от остатъка, когато навършат 25 години, а другата част, след като навършат 30. Засега не е известно какви са завещаните пари в попечителския фонд на Уилямс.

Най-големият син на актьора, Закари, е на 31 години, дъщеря му Зелда е на 25, а най-малкият му син Коуди е на 22.

Напоследък Уилямс е изпитвал и сериозни финансови затруднения заради сумите, които е трябвало да изплати заради двата си развода, въпреки че през 2012 година състоянието му се е оценявало на 130 милиона долара.

Малко преди да се самоубие той се опитал да продаде ранчото си в Калифорния, чиято стойност е 20 милиона долара, за да подобри балансите си.

Уилямс бил принуден да се ангажира и в роли, които изобщо не харесвал, но приемал заради финансовото благополучие на семейството си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти