Истината за развода: Джони Деп ударил Амбър Хард в лицето с телефона си

Джони Деп и Амбър Хард
Снимка: Getty/Gulliver

Вчера стана ясно, че холивудската филмова звезда Джони Деп и актрисата Амбър Хърд се развеждат. (припомнете си темата тук)

Часове след неочакваната новина за разрив във взаимоотношенията им, е ясна и причината за краха на техния брак.

След като актьорът пожелал половинката му да си оттегли иска за развод, на 27 май тя се появява в съда с адвокат и следи от синини по лицето.

Освен това, Амбър Хърд и адвокат Саманта Спектър представят в съда и няколко снимки, на които манекенката и актриса е с насинено лице. Тя твърди, че Деп неведнъж ѝ е посягал по време на брака им.

На кадрите ясно личат нараните бузи и скули на актрисата.

По думите ѝ, звездата от "Карибски пирати" извършва физическото насилие над нея с помощта на мобилния си телефон преди няколко дни.

След това ѝ предлага парична награда в замяна на мълчанието ѝ. Все пак Амбър решава, че това е преломният момент за връзката им и подава документи за развод, както и иск за ограничителна заповед срещу Деп.

Тъй като обаче той има ангажименти, свързани с новия филм с негово участие "Алиса в огледалния свят", от негово име в съда се появява адвоката му Лаура Васер. 

Съдебната заповед ще влезе в сила на 17 юни и няма да дава възможност на Деп да доближава на по-малко от 100 ярда (91 метра) Хърд. 

"По време на целия ни брак Джони упражняваше психическо и физическо насилие върху мен", разказва в съда 30-годишната Амбър.

Актрисата е дала показания и относно честите злоупотреби на Деп с алкохола и наркотиците.

Припомнете си още:

Джони Деп - "Чувствам се като изнасилен"

Страстите на Джони Деп

Приказките на Джони Деп

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти