Гери Малкоданска - бялата кралица на зимата

Гери Малкоданска - бялата кралица на зимата
Снимка: netinfo

Усмихва ни се всяка седмица от екранана НоваТВ, за да ни каже какви са капризите на времето. В отбора на хубавите синоптички на Нова е повече от година. С перфектни мерки и очарователна красота, Гергана Малкоданска е един от най-успешните български модели, снимана у нас и в чужбина.

Завършва журналистика в УНСС и кара магистратура за продуцент.

Още първата година докато учи, печели кастинг, за да води синоптична прогноза в ефира на Би Би Ти, където по-късно има и самостоятелно лайфстайл шоу, била е лице на предаването "Време за мъже", а днес се чувства комфортно в екипа на  Нова телевизия, отдадена на времето, без значение, че често ѝ се налага да става сутрин в 4 ч.

- Спомняш ли си как стана в този ранен час за първия си работен ден? И как се чувстваш сега, когато се събуждаш за сутрешно дежурство в ефир?
- Не ми се наложи да ставам, защото не спах. Бях безумно притеснена, почти не мигнах цялата нощ. Нямах търпение алармата да се включи. Сякаш е минало толкова време от тогава, а всъщност беше само преди година и нещо. Сега плувам в свои води - ставам, влизам в банята, обличам се и тръгвам.

Слушам музика, правя упражнения за говор в колата, спокойна съм. Разбира се, има сутрини, в които всичко се случва като на забързан кадър, защото съм се събудила само 10 минути по-късно.

- Къде си по-сигурна - пред обектива на фотографа или пред камерата на оператора?

- Вече и на двете места. Харесвам това, което правя, работя с удоволствие. Винаги се старая максимално.

- Кой сезон обичаш и какви емоции ти носи?
- Пролет! Моят сезон - тогава съм родена. Сещате се за първите по-топли, слънчеви дни? Сякаш получаваш чисто нов прилив на енергия. Нещо ново се събужда в теб. А и предхожда лятото - също любимо време от годината.

- Кой е предпочитаният ти стил на обличане в ежедневието?
- Зависи от това в какво настроение се будя и в колко часа. Има дни, когато старателно подбирам облеклото си, както и такива, в които, ако можеше, бих тръгнала по пижама.

- А гримовете, без които не се разделяш в дамската си чанта?
- Нося само гланц за устни. Работата ми е такава, че професионалисти се грижат за моя външен вид, а в ежедневието не нося грим.

- Полагаш ли грижи за фигурата си със специална храна или спорт?
-  Не ям месо, не пия газирано от много години, избягвам мазни храни, боря се със зависимостта си към шоколада. Неща, които не са толкова свързани с фигурата, колкото със здравето и това да се чувстваш добре. За спорта - скачам на въже по близо час няколко пъти в седмицата и ходя на йога.

- Как ще изразиш себе си, довършвайки:

Аз съм... човек преди всичко. Модата е... работа за мен. Любовта е... нещо прекрасно. Всеки трябва да обича! Обичам... много да обичам. Искам да... няма нещо, с което да не мога да се справя. Коледа е... топлина, светещи лампички, елха, мирис на портокалови кори и много подаръци.

Вижте Гери като булка в една изумителна фотосесия ТУК!

Приказни рокли за булки и абитуриентки в новия брой на сп. "Булка"
Сватбата през зимата става все по-предпочитана тенденция сред младоженците. Лице на броя е Гергана Малкоданска. Броят е изключително богат на модни предложения и за абитуриентките от випуск 2016 - на фокус е роклята за бала! Какви са модните тенденции за Нея и за Него, актуалните аксесоари, грим колекции и прически, още полезни съвети от специалисти за тържество на мечтите си - сватбен наръчник, декорация, стилни аксесоари, подаръци за гостите, идеи за моминско парти...

С вдъхновение от любовта и сватбените емоции, рубриката “Булки споделят с БУЛКА” ще ви потопи в радостта на брачните трепети.

Прочетете още:

Какви са мечтите на зимната булка

Да изберем сватбена рокля според фигурата ни

Елегантни и свежи идеи за булчинска рокля

За булките, етикета и ръкавиците

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти