Една истински вдъхновяваща и прекрасна жена – Кайли Миноуг

Кайли Миноуг
Снимка: Getty/Images

Лилия Огнянова

Кайли Миноуг е истинска наслада за окото и вдъхновение за душата. Певицата ще отпразнува своя 48-и рожден ден на 28-и май тази година. Никой обаче не би ѝ дал годините, като гледа лъчезарната ѝ усмивка и красиво тяло.

Кайли е една от най-успешните певици на нашето време, любимка на няколко поколения и успешно чупещ рекорди изпълнител и истинската конкуренция на Мадона, не само сега, но и през годините.

Истината обаче е, че дълги години никой не взимаше нисичката Моноуг сериозно. Всеки мислеше, че песните ѝ са еднодневки, че тя е прекалено сладникава, за да има някакъв реален талант, с който да се наложи, че шоубизнесът ще я използва и захвърли и кариерата ѝ ще приключи на бърза ръка. Но това така и не се случи.

Кайли се доказа като изключително работлив творец, който не се главозамайва от успеха, а се бори всеки ден, за да не го изпусне.

Певицата започва кариерата си още на 11 години като актриса в австралийски сериал. Майката на Кайли е суперамбициозна жена, която твърдо е решила да направи двете си дъщери известни. Затова ги води по разнообразни кастинги още от малки.

Талантът на Кайли е забелязан бързо и тя започва да прави своите първи пробиви първо в киното. В музиката влиза с гръм и трясък с песента „The Loco-Motion“, която се превръща в невероятен хит. И докато всички си мислят, че това ще е първият и последен хит на 17-годишното момиченце, Кайли работи сериозно по следващите си песни.

И така от хит на хит, албум след албум, през фантастичните бляскави и скъпоструващи турнета, Миноуг се намести удобно в позицията си на поп и модна икона. В кариерата на Кайли има десетки значими хитове – Especially For You, Spinning Around, Where The Wild Roses Grow, I Should Be So Lucky, In Your Eyes, Chocolate, Come Into My World, Wow, All The Lovers, Slow и много други, но най-велико остава постижението ѝ с Can't Get You Out Of My Head.

Песента се бетонира на първо място в класациите на всяка държа в Европа, както и няколко в Азия, а в Америка и до ден днешен попада в различни чартове.

За разлика от кариерата ѝ обаче, личният ѝ живот не е белязан от същия успех. Кайли има различни връзки, коя сериозна, коя не чак толкова, със свои колеги или други артисти през годините, но с никого не може да създаде семейство.

Последната ѝ сериозна връзка бе с модела Оливие Мартинес. Тя продължи от 2003 г. до февруари 2007 г. Слуховете за брак се появават периодично и биват на момента отречени. 

След раздялата им Кайли започва връзка с друг модел – Андрес Веленкосо, но през 2013 се разделят. Към момента по неофициална информация Кайли се среща с актьора Джошуа Сасс.

Папараците често засичат двамата под ръка или прегърнати, а наскоро Кайли се появи с голям и бляскав пръстен на безименния си пръст. Дали това обаче значи годеж или просто подарък за Свети Валентин, не е ясно.

Най-голямото изпитание в живота на певицата обаче бе борбата ѝ с рака на гърдата. През 2005 г. малко преди рождения ѝ ден Миноуг е диагностицирана с рак. Турнето ѝ е отменено, както и всички публични изяви. Тя се прибира в дома си в Австралия, за да се подложи на операция и химиотерапия. Именно през този период приятелят ѝ Оливие е плътно до нея и я подкрепя.

Интересен е фактът, че след като Кайли няколко пъти призовава жените и младите момичета да са внимателни към здравето си и да си правят редовни прегледи за рак на гърдата, докторите отчитат толкова сериозно покачване на тези прегледи, че наричат явлението „ефектът Кайли“.

Завръщането на сцената на Миноуг е бляскаво и тя доказва за пореден път, че всеки, който я подценява, ще сбърка и това, че е едва 152 см висока, не означава, че не е титан в поп културата.

Името ѝ е увековечено завинаги в звездния музикален небосклон, а песните ѝ са неостаряващи. Пуснете си някой любим неин сингъл и с усмивка се насладете на вечните хитове.

Можете да разгледате едни от най-добрите модни моменти на Кайли в галерията ни ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти