Джъд Лоу ще става татко за пети път

Джъд Лоу
Снимка: Getty/Gulliver

Британският актьор Джъд Лоу ще става татко за пети път, съобщи Контактмюзик.

Новината е потвърдена за списание "People" от говорител на актьора, който е съобщил, че бившата му приятелка Катрин Хардинг е бременна. Очаква се бебето да се появи на бял свят следващата пролет.

От изявлението става ясно, че макар вече да не са двойка, Джъд и Катрин Хардинг ще се посветят изцяло на отглеждането на детето. Говорителят допълва, че бившите партньори смятат въпроса за личен и освен настоящото потвърждение, няма да бъдат правени други изявления.

41-годишният Джъд Лоу има три деца - синове Рафърти и Руди и дъщеря Айрис от брака си с британската актриса Сейди Фрост, и дъщеря София от връзката си с американския модел Саманта Бърк, припомня изданието.

Припомняме, че господин Лоу имаше връзка и с британската актрисата Сиена Милър, която обаче бе изпълнена с множество проблеми и приключи през далечната 2006 година. По време на взаимоотношенията си с нея, актьорът поддържа паралелна авантюра с бавачката на децата си. Заради това свое прегрешение Джъд Лоу дори публично поднесе извинение на британската звезда.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти