Джордж Клуни се е сгодил?

Джордж Клуни и Амал Аламудин
Снимка: Getty/Guliver

Щатският актьор Джордж Клуни (52 г.) и неговата британска приятелка от ливански произход Амал Аламудин са сгодени, съобщи сп. "Пийпъл".

Аламудин е известна юристка и адвокатка на основателя на "Уикилийкс" Джулиан Асандж. Тя е родена в ливанската столица Бейрут, учила е в Оксфордския университет и в юридическа школа в Ню Йорк. Свободно владее френски, арабски и английски език.

Източник на изданието твърди, че сгодяването се е състояло "не толкова отдавна", а подготовката за сватбата още не е започнала. "Джордж и Амал не желаят да привличат внимание към годежа, но изглежда вече не се опитват и да го крият", отбелязал източникът, който изрично държал на анонимността си.

"Пийпъл" твърди, че 52-годишният носител на "Оскар" и "Златен глобус" и 36-годишната Аламудин били забелязани в четвъртък в Малибу. Те отивали на гости на Синди Крауфорд и съпруга ѝ бизнесмена Ранди Гербер, които са стари приятели на Клуни. По време на обяда в Малибу на безименния пръст на Аламудин била видяна брачна халка.

Журналисти на изданието твърдят също, че в сряда в един от ресторантите на Лос Анджелис двойката очевидно е отбелязала сгодяването с приятели. Официалният представител на Клуни отказа коментар.

През периода 1989-1993 г. Клуни имаше брак с актрисата Талия Болсъм, а последната му връзка между 2011 и 2013 година бе с бившата кечистка Стейси Киблър. Да припомним, че през 2007 г. Клуни заяви, че никога няма да се ожени.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти