Дженифър Лорънс – най-секси, Лупита Нионго – най-красива

Дженифър Лорънс и Лупита Нионго
Снимка: Getty/Images

През изминалата седмица станаха ясни лидерите на класациите на две известни американски списания. 

Списание "People" обяви 31-годишната кенийска актриса Лупита Нионго за най-красивата жена в света. Нейният лик краси и корицата на специалното издание на броя с класацията на 50-те най-красиви знаменитости на света.

Престижното звездно съревнование се провежда от списанието за 25-ти пореден път.

Изданието класира 50-те най-красиви знаменитости в света от 1990 г., когато титлата е присъдена на актрисата Мишел Пфайфър.

Нионго се прочу с ролята на робинята Патси в лентата "12 години в робство" на Стив Маккуин, с която спечели и "Оскар" за най-добра поддържаща актриса.

Лупита Нионго споделя още за списанието, че като тийнейджърка е свързвала красотата със светлата кожа и дългата падаща коса, че е боядисвала косата си във всички цветове, с изключение на русия, и дори се е подвизавала с бръсната глава.

Коментирайки избора ѝ за корица на списанието, красавицата споделя: "Изключително вълнуващо е! За мен това е огромен комплимент!"

Актрисата Дженифър Лорънс пък оглави британската годишна класация за 100-те най-сексапилни жени в света на еротичното мъжко списание "FHM".

Любопитното е, че тази година обявената за най-сексапилна жена 23-годишна актриса, която също е носителка на "Оскар" за участието си в лентата "Наръчник на оптимиста", не носи тежък грим и няма перфектна коса, а излъчва естествена красота.

В топ 10 на класацията попадат още Риана, Мила Кунис, Бионсе, Никол Шерцингер и Скарлет Йохансон.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти