Дейвид Бекъм със специален жест към дъщеря си

Дейвид Бекъм със специален жест към дъщеря си
Снимка: netinfo

Дейвид Бекъм направи поредната нова татуировка по тялото си - този път татусът е посветен на Харпър Севън, неговото най-малко (четвърто) дете и единствена дъщеря от съпругата му Виктория Бекъм

Когато малката Харпър се роди през 2011 година, футболната звезда си направи татуировка с името ѝ, а сега реши да я допълни.

Посланието гласи: "Pretty Lady ♥ Harper" (Красивата дама Харпър).

Само преди няколко седмици Дейвид се сдоби с още една татуровка - числото 99. 

То е важно за него, защото през последната година от миналото хилядолетието бе сватбата му с Виктория, тогава на бял свят се появи и първородният им син Бруклин, а "Манчестър юнайтед", където играеше по това време, спечели титлата и купата в Англия, плюс Шампионската лига.

Наскоро Дейвид показа и татиуровка миньон по тялото си, с която се сдоби отново благодарение на дъщеричката си Харпър, която се оказа сред най-запалените фенове на анимацията "Миньоните".

Феновете обаче изразиха надежда, че става въпрос за временна татуировка.

Сред неговите най-известни татуировки са имената на важните хора в живота му: четирите деца и съпругата, която е удостоена и с репродукция от нейна фотосесия.

Освен това по тялото на сексапилния британец има цитати от Библията на иврит, надписи на китайски, английски и латински.

Mогат да се видят, ако Виктория ви позволи да разгледате, изображения на ангели пазители, херувимчета и Исус Христос, тамплиерски кръст, номера на фланелката, с която играеше в "Манчестър юнайтед" - но с римската цифра VII, годината, когато е роден (1975) и други бележити дати в биографията му.

Прочети още:

Дейвид Бекъм по-богат от всякога

Дейвид Бекъм - най-сексапилният

Дейвид Бекъм е строг татко

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти