Бритни Спиърс готова за любов

Бритни Спиърс
Снимка: Getty/Images

Лилия Огнянова

Изминалите няколко години не бяха най-блестящите за Бритни Спиърс.

Моментът, в който тя си обръсна публично главата, даде ясно да се разбере, че Бритни, каквато всички я познаваха – миловидна ученичка, завинаги си е тръгнала, за да отстъпи място на объркано момиче, което не знае какво точно иска от живота.

Последваха два бързи брака (и светкавични разводи), както и раждане на две деца едно след друго.

Докато косата растеше обратно, килограмите на певицата скачаха нагоре-надолу, а самата тя се бореше с депресията си, зависимост към алкохол, успокоителни, а в същото време се опитваше да възроди кариерата си.

Сега Бритни споделя, че е оставила безкрайните проблеми зад гърба си, намира се в щастлив период от живота си и... е готова за трети път да мине под венчилото.

В интервю за сп. People, които са посветили и новата си корица на певицата и двамата ѝ сина, Бритни разкрива какво се случва в личния ѝ живот.

От шест месеца насам тя се радва на любовта на нов мъж – Чарли Еберсол. Оказва се, че той и синовете на Бритни – Шон Престън (на 9 г.) и Джейдън Джеймс (на 8 г.), се спогаждат изключително добре, а 33-годишната Спиърс се чувства готова да се разходи до олтара за трети път.

Към момента спонтанните ѝ решения, че е намерила мъжа на живота си, са завършвали с тежки бракоразводни дела и спорове за обезщетения. Дали и този път певицата прибързва в решенията си, или ще се окаже права и най-сетне ще се радва на щастлив брак, само времето ще покаже.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти