Бременните звезди от последната седмица

Бременните звезди от последната седмица
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Какво се случва накратко в Холивуд през последната седмица:

Имаме две нови бременности, които определено изглеждат интересни, не заради самите бъдещи майки, а заради състоянието на връзките им в този момент. 

Нека обясним: Линдзи Лоън тъкмо се раздели със своя годеник - 23-годишният милионер Егор Тарабасов. 

А Дженифър Гарнър е в процес на развод с дългогодишния си партньор Бен Афлек. 

Нека поговорим първо за Линдзи. Преди няколко дни бащата на актрисата получава следното съобщение от нея: "Татко, бременна съм." И от тук тръгват всички слухове, предположения и спекулации дали Лоън е бременна и в кой месец е всъщност. 

Нещото, за което бащата на Лоън се притеснява най-вече, е нейната сигурност и тази на бебето, разбира се. Преди известно време в мрежата беше публикуван клип как влюбените се карат много жестоко и Линдзи го обвинява, че се е опитал да я убие, защото я е задушил. 

Не се знае дали Лоън няма да остане самотна майка, но според източници двамата си дават почивка един от друг, но определено не са се разделили окончателно. 

Друг е въпросът, че докато вие четете тя се намира на яхта и съвсем спокойно си пуши цигара от цигара и май не подозира, че е бременна или просто не знае какво това би донесло на бъдещето ѝ дете.

Сега чакаме официалното становище на актрисата и нейния годеник - ще бъдат ли заедно, той ще се пребори ли с гнева си и най-вече - ще има ли бебе наистина? 

Сега да проследим историята на Дженифър - има една издайническа снимка, която накара всички да се зачудят - бременна ли е и от кого всъщност? 

Защото по последни данни с Бен Афлек са в процес на развод. Но имаше слухове, че той е спрян и засега не се очаква да се финализира скоро. 

А доколкото за снимката - наясно сме, че Дженифър може просто да е хапнала повече на обяд или това да е вятър под роклята ѝ, но все пак и нейната реакция не е особено конкретна - ще има ли четвърто бебе или няма да има. 

Спекулациите относно развода ѝ са много - че Афлек се е молил на колене да го приеме обратно; че именно защото е бременна и нещата със съпруга ѝ, лицето ѝ свети. 

И още много такива, които засега ще ви спестим, за да не попадаме в излишни и недоказани подробности около личния ѝ живот. 

Оставяме на вас преценката - бременна ли е Дженифър и това означава ли, че с Бен Афлек ще се съберат отново и ще бъдат едно прекрасно семейство?

Вижте още:

Звездни майки и дъщери, които са като близнаци

Запознайте се с новия неустоим “Мистър Свят” 2016

Мъжете в Холивуд са като виното - стават по-добри с времето

Известните личности и техните животински двойници

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти