Анджелина Джоли отрече слуховете

Анджелина Джоли
Снимка: Thinkstock

Брад Пит и Анджелина Джоли са една от най-шумно и старателно обсъжданите двойки в света. Особен интерес представлява това дали двамата актьори са сключили брак или не.

Зли езици вече на няколко пъти разпространяват слуховете, че двамата са се разделили, а когато наскоро Анджелина бе забелязана без годежния си пръстен, интересът на всички ескалира още повече.

По време на изпълнение на задълженията си като посланик на добра воля, Джоли е решила да свали пръстена, на стойност 250 000 долара и създаден специално за нея.

Някои веднага решиха, че може би двойката са решили да се разделят, но по-сериозно се наложи предположението, че всъщност Брад и Анджелина тайно са се венчали и затова пръстенът е заменен от по-малка халка.

37-годишната актриса обаче твърдо отрече да е имало сватба. Думите ѝ бяха цитирани от Dailymail.co.uk.

В момента тя се е посветила на благотворителна дейност. Тя е специален пратеник на ООН за бежанците от 2012 г. насам и дейно се е заела с ангажиментите си.

Дали сватбата между нея и Бард Пит ще е скоро, не се знае. И двамата държат личния си живот в тайна и кой би ги обвинил за това. Те даже искрено помолиха папараците да уважават личното им пространство и най-вече това на децата им, тъй като постоянно изскачащите и преследващи ги фотографи стресират децата.

Звездната двойка преди няколко години взе решението да се премести да живее във Франция, както направи и Джони Деп. Именно във френския прованс звездите намират спокойствието, което искат и живеят без постоянно преследващи ги папараци.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти