Агент 007 може да бъде жена

Моника Белучи ще бъде новото момиче на Бонд
Снимка: Getty/Images

В британските медии стартира кампания за това в следващият филм за агента на тайните служби на Нейно Величество ролята на световно известния шпионин да изпълнява жена.

Интересното е, че първият, който гласно изрази такова желание, беше един от кандидатите за поста на министър-председател на страната в следващите общи избори - Ед Милибанд.

Въпреки че до изборите на 7 май има повече от месец и официалната предизборна кампания в страната вече е в ход, лидерът на лейбъристите тези дни говори не само за политика.

В интервю за местна радиостанция Милибанд реши да сподели виждането си за бъдещето на Джеймс Бонд. "Струва ми се, че следващият агент 007 може да бъде отличната британска актриса Розамунд Пайк", каза Милибанд.

Думите му подхванаха местни вестници, които дадоха началото на оживен дебат по въпроса дали жена може да бъде следващият Бонд.

По-голямата част от медиите са склонни да вярват, че в поредицата от филми отдавна е необходима промяна и активно насърчават читателите да говорят по този въпрос в социалните мрежи.

Заслужава да се отбележи, че по-рано за следващ Джеймс Бонд във Великобритания спрягаха актьора Идрис Елба за първия чернокож агент 007

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти