8 известни жени, които правят грима си сами

8 известни жени, които правят грима си сами
Снимка: netinfo

Тези жени са за пример. Но не само с това, че са успешни в своята кариера.

Те са вдъхновение за всички дами, които обичат да се гримират сами и го правят с лекота и финес.

Защото известните личности, за които ще ви разкажем, предпочитат да се доверят на себе си за макиажа за светски изяви и го правят наистина много добре.

Истината е, че тези жени имат достатъчно средства, за да ходят на грим буквално всеки ден. Но въпреки възможностите си, те откриват очарование в това сами да се грижат за лицето си и неговата зашеметяваща красота.

Вижте кои и защо са популярните отличнички по грим:

Кейт Мидълтън, херцогинята на Кеймбридж, която само преди дни роди своето второ дете, е една от най-големите привърженички на грим в стила "направи си сам". Тя дори направи съвсем сама грима си за сватбата ѝ с принц Уилям през 2011 година. Браво, Кейт.

Отново Кейт, но Хъдсън, също обича да оставя визията си, що се касае до лицето, в свои ръце. "Гримирала съм се винаги сама и ми харесва да го правя, още от малка. Ако не бях станала актриса, щях да бъда гримьор", споделя холивудската звезда.

Актрисата Даян Крюгер неведнъж е споделяла в свои интервюта, че обича сама да избира и купува козметиката си. Както и сама да я нанася по лицето си. Вярваме, че тя се справя наистина добре, защото гримът ѝ винаги е дискретен, но много чаровен.

Певицата Шакира, родена в Колумбия, и в момента женена за футболиста Жерар Пике, е пряма: "Гримирам се сама, защото съм добра в това, по-изгодно е и става по-бързо." Ясно, точно и категорично! 

Британската певица Черил Коул, която вече носи името Черил Фернандес-Версини (заради развода си с Ашли Коул и бракът ѝ Жан Бернард Фернандес-Версини), също е смела що се отнася до грима. За него тя заявява: "Живея с това лице вече 31 години. Кой друг ще знае по-добре от мен от какво има нужда то?". Ние сме склонни да се съгласим.

"Обичам сама да се гримирам и да си правя прическите за събития, на които трябва да присъствам. Мисля, че е забавно", така разказва актрисата Блейк Лайвли. Вярваме ти, Блейк - продължавай в същия дух.

Американската актриса Скарлет Йохансон никога не е залагала на силен грим. Затова пък близките ѝ потвърждават, че тя винаги сама нанася очната си линия.

Ники Рийд, която само преди броени дни се омъжи за колега си, актьорът Иън Сомърхолдър, споделя, че обича, а и ѝ се удава, да се грижи за лицето си. Тя първо го почиства и хидратира, а след това и гримира.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти