Седмичен хороскоп 25-31 юли: колкото по-оригинални сме, толкова по-добре ще се справяме

Седмичен хороскоп 25-31 юли: колкото по-оригинални сме, толкова по-добре ще се справяме
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 25 до 31 юли).

През тази седмица ще имаме свежи идеи и ще получаваме лесно информацията, от която се нуждаем.

Може изненадващо да намерим решение на проблем, което досега ни е убягвало. 

Колкото по-нестандартно подхождаме към ситуациите и колкото по-оригинални сме, толкова по-добре ще се справяме – и в работата, и във взаимоотношенията.

Седмицата е чудесна за установяване на нови контакти.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица прогнозата за вас е особено положителна. Ще бъдете в добро настроение и ще заразявате околните с ентусиазма си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица ще си помогнете сами, а и ще направите всекидневието си по-интересно, ако за момент престанете да разчитате на сигурното и вместо това заложите на новото и дори на непознатото. Ако искате да пробвате нещо различно, направете го; ако ви хрумне някаква идея, обърнете й внимание. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица добрата новина за вас е, че ще бъдете по-наясно със себе си и ще правите по-лесно избор. Когато се налага да решавате нещо, старайте се да не се вкарвате в рамки и клишета и слушайте повече интуицията си, а не хората. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Тази седмица може да ви се стори малко странна, а за някои от вас ще бъде и по-предизвикателна. Не се безпокойте – това не означава, че ще се случи нещо лошо, а просто, че събитията ще бъдат доста непредвидими, ще трябва да променяте плановете си според тях и е възможно това да ви докара малко повече стрес.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Тази седмица ще бъде изпълнена с приятни събития и позитивни емоции. Способността ви да се наслаждавате на живота ще се прояви с пълна сила, така че колкото повече възможности за удоволствие и забавление си осигурите, толкова по-добре ще се чувствате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица ще бъдете подтикнати да погледнете на някои скорошни или по-далечни събития от друг, различен ъгъл. Миналото и бъдещето по някакъв начин ще си дадат среща, за да можете да прецените какво вече не ви е нужно и да продължите напред.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица ще можете да се насладите на спокойствие и приятни преживявания. Изобщо няма нужда да се пренапрягате – каквото има да се случва, ще става лесно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица препоръката към вас е да се концентрирате не върху проблемите и препятствията, а върху желанията си и възможностите да ги осъществите – такива ще има, само трябва да ги забележите. Някои от вас все още ще водят някаква битка със себе си, която не е нова, но не е съвсем приключила. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тези седмица много от вас ще бъдат обхванати от порив за приключение. Еднообразието ще ви отегчава и ще търсите начини да го избегнете по всякакъв начин – това важи както за работата ви, така и за свободното време. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица ще можете да му отпуснете малко края и да си позволите повече развлечения и приятни занимания, вместо да мислите за работа и ангажименти. Ако сте си взели отпуск точно през тази седмица, улучили сте подходящ период – пътуванията, хубавите емоции и забавленията ще вървят ръка за ръка. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица интересните събития ще бъдат в любовната сфера или ще касаят връзката ви с важен за вас човек. Като цяло периодът е чудесен за взаимоотношенията ви – и личните, и деловите, тъй като самите вие ще бъдете много добре настроени към околните и ще се стремите към близост и разбирателство. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица ще имате желание да мислите малко повече за себе си и да правите това, което душа ви се иска, вместо да се опитвате да угодите на другите или да спазвате някакви правила и норми. Продължавайте в този дух – дойде моментът да се глезите, да се забавлявате и да изразите това, което мислите и чувствате по подходящ начин. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти