Хороскопът за август 2015: Време е да обърнете внимание на себе си

Хороскопът за август 2015: Време е да обърнете внимание на себе си
Снимка: Thinkstock

Нов месец, нов късмет, нов хороскоп!

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за месец август 2015 година. 

Любопитно е да споделим, че през осмия месец от настоящата година е наложително да обърнем повече време и внимание на самите нас - и това се отнася за представителите на всички зодиакални знаци.

Вижте какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 31 дни според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен

През август много от вас най-накрая ще видят как това, върху което са работили през изминалите седмици и месеци, се появява на бял свят. Ако се занимавате с творческа работа или ви предстоят изяви – сценични или в работата, този месец ви дава шанс да се покажете в целия си блясък и да спечелите заслужени аплодисменти. Дори в миналото да сте страдали от творческа криза или да не сте изпитвали истинско удовлетворение от постигнатото, сега ще се чувствате по-уверени и ще бъдете горди с успехите си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през месец август 2015, прочетете ТУК.

Телец

През следващия месец вниманието ви ще бъде заето повече с любимия човек, семейството и децата, отколкото с работа и обществени отговорности. Няма да се интересувате чак толкова от това какво мислят хората за вас, ще бъдете ангажирани с личните си желания – както тези, които касаят дома и семейството, така и възможностите да се реализирате творчески. Ако досега сте търсили себе си и не сте знаели за какво сте призвани, през този месец може лека-полека да започнете да напипвате верния път. Периодът е много подходящ да последвате вдъхновението и да се заемете с ново хоби или дейност, която ви харесва. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през месец август 2015, прочетете ТУК.

Близнаци

Август ще бъде един позитивен месец за вас. Ще имате усещането, че плувате в познати води и може да се отдадете на дейности, които ви доставят удоволствие. Ако сте планирали пътуване, особено в чужбина, значи сте късметлии, защото периодът е много подходящ за това – вероятно ще си изкарате чудесно и ще натрупате интересни нови впечатления. Социалният ви живот ще бъде активен, което ще ви подейства особено стимулиращо. Независимо дали става дума за работа, или всекидневни дейности, опитайте се да не се поддавате на рутината и експериментирайте повече. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през месец август 2015, прочетете ТУК.

Рак

Миналият месец беше доста емоционален и дори драматичен за някои от вас. За щастие, през август ще се порадвате на повече спокойствие и душевното ви състояние ще бъде доста по-стабилно. Това ще ви помогне да се концентрирате върху важните неща и ще ви даде по-здрави основи, върху които да надграждате. Още в първите дни на месеца ще успеете да се освободите от нещо, което ви е натоварвало, и дори някои от вас да го приемат като загуба, в дългосрочен план промяната ще ви донесе облекчение. Приемете случващото се и се съсредоточете върху това, което е наистина ценно за вас, а не върху онова, което сте изгубили. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец август 2015, прочетете ТУК.

Лъв

Личните и деловите взаимоотношения ще занимават сериозно вниманието ви през този месец. Нуждата ви от любов и романтика ще бъде особено засилена, но това дали тази потребност ще бъде удовлетворена, зависи много от това, което сте посяли в миналото. Някои от вас наистина ще се радват на повече близост с любимия човек. Дори отношенията им да преминат през някое друго изпитание или конфликт, това няма да ги уплаши и връзката в крайна сметка ще се заздрави. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през месец август 2015, прочетете ТУК.

Дева

Този месец ви дава шанс да направите преход към по-позитивна фаза от живота си, в която ви очакват нови възможности за развитие. Ако сте страдали от застой в някаква област или не сте знаели по кой път да поемете, през следващите месеци имате шанс да откриете вярната посока. Това ще ви зареди с ентусиазъм и ще ви даде усещане за повече смисъл. За да се възползвате максимално от позитивното влияние обаче, през август направете каквото е нужно, за да се освободите от хора и ситуации, които по някакъв начин ви държат закотвени в миналото и пречат на развитието ви. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през месец август 2015, прочетете ТУК.

Везни

През този месец вниманието ви ще бъде заето с важни за вас взаимоотношения – лични, приятелски или делови. Ако сте обвързани, сега връзката ви може да премине на нов етап, но за целта вероятно ще трябва да преодолеете някои притеснения – ваши или на партньора ви. Възможно е темата за парите също да се превърне в повод за конфликт между вас. Не се поддавайте на страховете си и ако наистина обичате човека до себе си, приемете всичко като препятствие, през което трябва да преминете заедно, за да заздравите отношенията си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през месец август 2015, прочетете ТУК.

Скорпион

Август ще бъде един доста успешен месец за вашето професионално развитие. Така че ако решите да не се поддавате съвсем на лятното настроение и преследвате амбициите си, ще постигнете доста успехи. Това важи особено за онези от вас, които работят за себе си, а също и за хората, чиято работа е свързана с упражняването на власт и влияние. Сега е вашият шанс да преодолеете някои пречки, които сте срещали в кариерата си, и да получите авторитета, към който се стремите. Всъщност, дори да нямате такива амбиции, пак ще го получите просто защото сте добри в това, което правите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през месец август 2015, прочетете ТУК.

Стрелец

Енергията на този месец като цяло е в унисон с вашите нагласи и предпочитания, така че ще се чувствате добре и ще усетите прилив на сили. Месецът е много подходящ да пътувате повече, да развиете проекти, които сте започнали, както и да намерите нужните хора, които може да ви помогнат да го направите. В началото на месеца се опитайте да не защитавате мнението си толкова разпалено, ако влезете в някаква дискусия. Може да сте убедени в правотата си, но имайте предвид, че това, което отстоявате, е правилното за вас, а не по принцип. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през месец август 2015, прочетете ТУК.

Козирог

През този месец ще ви занимават финансови въпроси, особено ако по някакъв начин са свързани с миналото и досега сте ги отлагали. Ще имате възможност отново да ги поставите на дневен ред и да видите каква е реалната ситуация. Така че ако имате сметки за уреждане с друг човек, сега ще трябва да действате и да си поискате дължимото. Принципно периодът не е много благоприятен да инициирате промени в тази област – не правете значими покупки, не инвестирайте, не давайте пари назаем. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през месец август 2015, прочетете ТУК.

Водолей

Този месец може да бъде по-предизвикателен за вашите взаимоотношения – и личните, и деловите. Възможно е още в първите дни да се изправите пред трудности в комуникацията с партньора си, двамата да сте на различно мнение по някакъв въпрос или да не приемате неговото поведение. Успокойте се – има такива периоди, в които чувствата ескалират и се стига до конфликти, но понякога това е полезно. Ако обаче става дума за стар проблем, който за пореден път излиза наяве, по-добре се изправете срещу него и се опитайте да го разрешите заедно с другия човек.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през месец август 2015, прочетете ТУК.

Риби

Август е много подходящ месец да довършите проекти в работата или всекидневния живот. Макар да е лято и наистина всичко се случва по-бавно, положете нужните усилия и до към средата на месеца може да финализирате успешно започнатото. Дори по принцип да сте по-неуверени в себе си и да се колебаете, сега е потребно да помислите за себе си и да се водите малко повече от собствените си желания и потребности. Не го ли направите, нищо чудно да попаднете на по-властни и самонадеяни хора, които да ви покажат, че животът е баланс и ако прекалявате с жертвите, някои друг ще се възползва от това положение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през месец август 2015, прочетете ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти