Сезонът на Водолея ни предизвиква да бъдем най-добрата версия на себе си: какво да очаква всяка зодия

жена мистино магично илюстрация
Снимка: iStock

След хаотичния празничен сезон всички се нуждаем от промяна на темпото. За щастие, Слънцето излиза от забързания Козирог и навлиза в ефирния, социален Водолей! От 21 януари до 19 февруари сезонът на Водолея бележи време, в което създаването на много връзки е нашият основен фокус.

Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей процъфтяват най-много през този месец, а фиксираните знаци Телец, Лъв и Скорпион са доста ангажирани.

Знакът Водолей се управлява съвместно от планетите Сатурн (който управлява статуквото) и Уран (който управлява смущенията и изненадите). Тази смес прави Водолеите наясно с правилата, особено с нормите на обществото... но също така означава, че те обичат и да разклащат нещата. Водолеят е революционерът на зодиака! И независимо от вашия слънчев знак, вие се чувствате вдъхновени да се откроите и да направите промяна точно сега.

Не само че се чувствате по-удобно да изразявате себе си, но също така забелязвате, че приятелите ви приемат вашите странности. През този период е много по-лесно да създавате нови връзки с хора, които не са обичайният ви тип, защото се чувствате непредубедени и жадни за разнообразие.

Има само един проблем, за който трябва да внимавате в момента, и това е да знаете кога да замълчите. Ако не можете да спрете да говорите за собствените си интереси, но никой от приятелите ви дори не е запознат с дадения филм например, може би трябва да спрете да се натрапвате, вместо да доминирате в груповия ви чат. И моля, опитайте се да не се конфронтирате с никого в офиса. Водолеят има силни вибрации, които нарушават правилата, което е страхотно, когато се забавлявате с приятелите си, но не е толкова страхотно, когато въздействате на всички.

Докато можете да бъдете тактични, това е един от най-социалните и спокойни периоди от годината. Най-хубавото е, че зад всеки ъгъл има нов приятел. Забавлявайте се!

Ето какво да очаквате от сезона на Водолея тази година според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Водолея

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти