Кой печели йога тренировка със Светла Иванова?

Светла Иванова
Снимка: Личен архив

Мария Николова

Скъпи приятели,

В сряда (04.03.2015 г.) нашият автор Светла Иванова ви разказа за най-популярния йога комплекс - Слънчевият. Повече за него можете да видите и прочетете ТУК и ТУК.

Чрез статията вие имахте възможност да разберете и за нашата нова игра - за спечелване на йога тренировка със Светла Иванова в студиото в София, където се провеждат нейните курсове.

За да спечелите йога тренировка, вие трябваше да изпратите на редакционната ни поща линк към вашата любима статия за йога на Светла с кратко описание защо харесвате йога комплекса, представен в нея. На разположение имахте два дни - сряда и четвъртък (4 и 5 март 2015 г.).

За целия екип на Edna.bg е удоволствие да ви съобщи, че след проведена томбола в присъствие на жури, съставено от Организатора*, имената на 10-те победители в играта са:

Мая Михайлова-Палейкова
Вероника Димитрова
Ганка Бекирова
Лили Спасова
Богдана Богданова
Милена Кьосева
Диана Каламова
Кристина Тодорова
Камелия Милетова
Красимира Бочева

10-те дами изпълниха коректно условията на играта и печелят еднократна йога тренировка със Светла Иванова. Те ще получат повече информация за това как ще реализират наградата си чрез координатите, които са ни оставили в техните писма.

Честито на победителите!

Екипът на Edna.bg благодари на всички свои читатели, които участваха в играта и им пожелава успех и късмет в бъдещи инициативи на сайта.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти