Тайната за красива фигура на Дженифър Анистън

Дженифър Анистън
Снимка: Getty/Guliver

Джнифър Анистън е на 46 години и поразява с перфектна фигура и свежо, младежко излъчване. Истината е, че зад вида ѝ се крият усилия, постоянство и желязна воля.

Личният спортен инструктор на актрисата – Кейти Келър, споделя какъв е режимът на Анистън, за да изглежда по този забележителен начин.

Първо Анистън тренира ударно по пет минути на ден – нейният тренировъчен режим е измислен така, че да включва максимално силово натоварване в малък период от време.

Също така Кейти споделя, че Дженифър много внимава какво яде, но в никакъв случай не гладува. Актрисата се хранила от три до пет пъти на ден, но в малки количества.

Келър съветва всеки да си пазарува храната за една седмица напред наведнъж, тъй като по този начин ще може по-лесно да контролира порциите и количествата. Според нея най-важното е да не се прекалява с нищо.

Джен не би изяла цял пакет бисквити, но ще си вземе една, ще я изяде на малки хапки и ще се наслаждава на всяка една от тях. Също така тя ще изпие чаша вино в компания на приятели, но и две бутилки за една вечер и след това да ѝ бъде лошо с дни“.

Общо взето съветите на Кейти за поддържане на добра фигура са – изграждане на режим на трениране и хранене, които да се спазва редовно, като спортът да се случва през ден, а храната да се хапва на често, но по малко. Всичко е в дозата и от нас зависи дали ще прекалим или ще се контролираме, за да сме горди със себе си после и с това, че не сме добавили допълнителни сантиметри около ханша си.

Кейти дава няколко примера какво е добре да се включва в менюто ни – печена или готвена на пара риба, богата салата – аспержи, тиквички, домати и т.н., всичко обилно полято с прясно изцеден лимонов сок; шепа ядки за междинно хранене и/или парче черен шоколад, както и много вода, зелен чай, годжи бери и всякакви семена като чиа, например.

Ако много ни се прииска да хапнем нещо не особено диетично, а висококалорично, не е нужно да се спираме и измъчваме, а да си го позволим, но в малко количество.

И разбира се – спорт! Колкото по-често, толкова по-добре.

В това направление ние от Edna.bg можем да ви бъдем много полезни, като освен че ви представяме редовно различни йога упражнения, сме създали и специална платформа Във форма, в която можете да избирате сами най-подходящите упражнения за дадена част на тялото.

Както сме ви казвали неведнъж – красотата и здравето са в наши ръце, нека не ги изпускаме smiley

Още за Дженифър Анистън:

Колко харчи Дженифър Анистън за външния си вид?
Ако не беше актриса
Дженифър Анистън - отдадена на тялото си
Дженифър Анистън - великолепие в бяло

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти