Спортувай лесно и приятно с Edna.bg

Спортувай лесно и приятно с Edna.bg
Снимка: Edna.bg

Лилия Огнянова

Ако трябва да съм честна, нито имам особено време, нито пък желание, да ходя на фитнес. Не ми е любимото място, на което да се озова след работа, но стремежът да влизаш във всичките си рокли и да не се притесняваш от къси панталонки и бански, някак си те кара да се насилиш и да отидеш.

В Edna.bg обичаме да споделяме всякакви техники и тактики как да си улесним живота и да правим всичко по-лесно, ефикасно и най-вече приятно.

Затова и неведнъж сме ви споделяли най-разнообразни съвети как да си направим нещо сами.

Когато говорим за спорт и здраве, не оставаме по-назад. Освен йога-упражненията, които редовно ви споделяме, решихме да направим нещо още по-добро и интересно за всички желаещи да спортуват у дума.

Става дума за новата ни функционалност, а именно – набор от разнообразни упражнения, трениращи отделна част от тялото, които безпроблемно можете да практикувате у дома.

Сигурни сме, че това ще е от полза на всички дами, които искат да отслабнат и поддържат фигурата си във форма, но не намират време за фитнес или курсове по аеробика.

Затова - отваряте Edna.bg и точно под логото на сайта ще намерите секцията „Във форма“. Кликате върху нея и виждате червенокосата девойка, която ще ви помогне да си изберете упражнения.

Постарали сме се всичко да е максимално ясно и удобно обяснено, за да ви е лесно да го приложите в ежедневието си и да ви бъде от полза.

Можете сами да подбирате упражненията, които са ви удобни за изпълнение и които ще помогнат на зоните, върху които искате да наблегнете.

Не забравяйте само, че всяка физическа активност дава резултат, ако се спазва редовно (3 пъти в седмицата) за не по-малко половин час и се комбинира с подходящ хранителен режим. Килограми се свалят, когато горите повече, отколкото приемате, не забравяйте wink

Здравето, красотата и фигурата ви са във ваши ръце. Бъдете активни, отделяйте време за себе си, така ще се чувствате по-добре, по-усмихнати и щастливи, обещаваме ви.

Вие само пробвайте!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти