Новата диета на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty/Images

Херцогинята Кейт Мидълтън е една от най-обсъжданите дами в Англия. Съпругата на принц Уилям впечатлява, както с невероятния си чар и стил, така и с перфектната си фигура.

Тя успя бързо да стопи килограми не само преди сватбата си, но и скоро след първото си раждане. За да поддържа перфектни мерки, в момента Катрин е заложила на нова диета, включваща основно сурови хранителни продукти.

Кейт е изпробвала различни диети, но благодарение на новия ѝ хранителен режим, освен на стройно тяло, тя се радва на още по-красива и сияйна кожа, по-здрави нокти и невероятна коса.

В изготвеното ѝ от специалисти меню преобладават хранителни продукти като диня, годжи бери, бадемово мляко, както и салата "Tабуле" и гаспачо. Диетолозите горещо препоръчват тези храни, тъй като те ни гарантират отлично здраве и перфектна визия.

Всяка свежа салата, която Катрин похапва, е подправена с висококачествен зехтин. Суровите зеленчуци тя комбинира с различни видове сирена или морски дарове. Те, освен че са сравнително нискокалорични, не съдържат големи количества вредни въглехидрати.

Според специалистите, този хранителен режим обещава невероятни резултати, дори и да не сте почитатели на гаспачо и табуле. Те обаче припомнят, че чистото и продължително суровоядство не се отразява много добре на всеки човек, затова е препоръчително суровите плодове и зеленчуци да се комбинират с ястия и супи, в които продуктите да са задушени или печени.

Освен че похапва само свежи храни, Кейт не спира и да спортува. Съпругът ѝ, принц Уилям, е направил за любимата си индивидуален фитнес салон, където тя редовно кара колело.

Обикновено херцогинята посещава личния си фитнес от пет до седем пъти в седмицата, като тренировките ѝ продължават по един час. Всъщност, Кейт е спортист по душа и дори се е изявявала като капитан по хокей в колежа.

Привлекателната брюнетка също така е страстен любител на йогата, която много ѝ помага да поддържа тялото си пластично. Преди да роди, тя се подготвяше за важното събитие със специални йога занимания, изготвени от личния ѝ йога учител.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти