Дарът на вечността: Пчелно млечице

Дарът на вечността: Пчелно млечице
Снимка: Thinkstock

Пчелното млечице е един от шестте уникални пчелни продукта. Те все по-често се използват поради нарастващия брой заболявания, които засягат цялото човечество.

Продуктът, имащ кремав цвят и възкисел вкус, притежава важни за здравето ни свойства. Съхранява се в хладилник, при което след време придобива кремаво-жълт цвят. В състава му се съдържат едни от най-важните елементи за човешкото тяло, което обуславя разностранната му употреба.

У нас се предлага най-вече течно пчелно млечице. Най-често то се съхранява в хладилник. Препоръчва се при различни заболявания.

Основно се дава на бавноразвиващи се физически деца. След неговия прием те бързо наддават и израстват. Със същото приложение се препоръчва на бременни и подрастващи.

Приемът на продукта доказано подпомага жизнените функции. Поради това се препоръчва за възстановяване след боледуване.

Млечицето действа общоукрепващо. То стимулира имунната система и се препоръчва за всякакви възрасти – от 2-годишна до дълбока старост.

Често пчелно млечице се прилага при състояния на артрит, сърдечно-съдови проблеми, атеросклероза,белодробни заболявания и много други. Единственият негатив, който може да донесе приемът на продукта, е развиването на алергия към него.

Има случаи, в които при процеса на лечение пациентите установяват, че имат вродена алергия към пчелния продукт и са принудени да прекратят консумацията му.

За да се избегнат подобни състояния, е най-добре преди приема на пчелно млечице, желаещите да се консултират със специалист-алерголог.

Приемът на пчелно млечице е много лесен. Течното пчелно млечице се приема през устата. Добре е да е предварително смесено с пчелен мед в съотношение 1:100, т.е. 1 грам млечице на 100 грама мед. Приема се по 1 ч.л. за деца и по 1 с.л. при възрастни сутрин и вечер, час преди хранене.

Друг начин на приемане е на натурално пчелно млечице под езика – 10 капки за възрастни и 3-6 капки за деца, сутрин и вечер, около час преди хранене.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти