Уикендът на модерното семейство

Уикендът на модерното семейство
Снимка: Thinkstock

Уикендът е близо, така че е време да се мисли за някои страхотни идеи как да прекарате почивката заедно. Пълноценното наслаждаване на дните, предвидени за отмора, невинаги е свързано с харчене на много пари, за да се насладите пълноценно на вашия уикенд.

Еднодневната екскурзия е чудесна идея за прекарване на летния уикенд. Това преживяване може да е вълнуващо, дори приключенско, а на вас със сигурност ще ви бъде много забавно. Не вярвате ли? Пробвайте едно пътуване из страната или в съседна държава. Важното е дестинацията да бъде подходяща за спокойно пътуване в двете посоки и да ви останат няколко часа за разглеждане на любопитни исторически, етнографски или природни забележителности.

В модерното семейство готвенето заедно е на почит. През почивните дни имате идеалната възможност да се посветите на кулинарните си пристрастия, като включите всички в приготовлението на менюто. Децата може да обелят картофи или да измият зеленчуците, съпругът да нареже пържолите и да загрее барбекюто, а дамата да овкуси всичко с подходящите подправки и маринати. Готвенето заедно е добро за сплотяване и е един лесен начин да добавите малко кулинарно приключение в края на седмицата, както и да имате романтична вечеря.

Вино, смях и забавни игри. Нима има по-интригуващ вариант за края на работната седмица? Напитката на боговете е чудесен начин да се отпуснете, а като добавите смях и някои весели игри към него, ще имате един страхотен уикенд.

Филмов маратон в дъждовните дни или в голямата жега също е практичен вариант за почивката. Независимо дали ще изберете романтични филми, комедии или фантастика, вие ще се почувствате заредени. Изберете си продукции, които да харесвате заедно и които няма да ви отегчат. Все пак обърнете внимание на това съдържанието на филма да е подходящо и за малчуганите.

Уикендът е подходящото време за среща с приятели. Модерното семейство не живее изолирано и обича да прекарва част от свободното си време в приятелска компания. Вашето обкръжение са специални за вас хора, с които може да имате много забавни моменти заедно и да си създадете изобилие от страхотни спомени. Направете спонтанен план за пикник или барбекю сред природата с ваши приятелски семейства и техните деца, а ако времето не е подходящо - отидете в любима ваша сладкарница.

Това са само няколко страхотни идеи, които може да споделите у дома или да изненадате семейството си в края на седмицата. Може би вие имате някакви други хубави планове за почивните дни, които ви забавляват.

Вашето семейство също е модерно, нали? Решихте ли вече какво ще правите този уикенд? 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти