Нестандартни идеи за детско парти за рожден ден

Нестандартни идеи за детско парти за рожден ден
Снимка: Thinkstock

Мария Николова

Когато става дума за празненство за малките малчугани по случай техните рожденни дни ,най-често си представяме шумно парти в някой детски кът на голямо заведение или милиони балони и хлапета в нашия дом, които му оставят такива белези, че след това с дни трябва да чистим и подреждаме пораженията от купона.

Всъщност, има далеч по-интересни начини да превърнеш важния за детето ден в един незабравим празник. Достатъчни са само доза въображение, креативност и желание. Ние идваме на помощ и ви даваме няколко идеи в аванс, които бихте могли да използвате на следващия рожден ден на вашия малък наследник.

Парти в парка

Да, това не е шега! В парка ,посред бял ден би могло да се получи невероятно празненство. Само се замислете как би изглеждала следната картина – цветни балони и знамена, окачени по околните дървета, децата тичат на воля по зелените поляни, а на голямо одеало за пикник са оставени лакомствата за неуморните палавници.

Ако идеята вече ви допада и се чудите къде е вашето място сред всички тези детски емоции, не се притеснявайте – вие сте на съседното пикник-одеало, заедно с родителите на останалите малчугани и под приятната сянка се наслаждавате на щурия купон.

Когато приключите, не забравяйте да почистите отпадъците след себе си. Добре е предварително да сте се подготвили с чували за смет, защото след партито ще има поне дузина картонени чинийки, чашки, парти шапки и хранителни отпадъци.  Оставете мястото, на което сте били, така, както бихте искали да го видите на следващия ви пикник – чисто и приятно.

Забавление на детската площадка

Детската площадка с люлки не е само за игра. Тя е идеално място за почерпка, игри и весели мигове за голяма група деца. Пригответе си парти шапки, балони и украса от вкъщи, дори може да ангажирате и клоун, който да прави фокуси на децата.

Предвидете, че на площадката малките често падат или се удрят, така че е добре да имате в себе си и медицински принадлежности от първа необходимост – лейкопласт, риванол, бинт, йод, марли.

Не пропускайте да вземете допълнителна почерпка за празника, тъй като на подобна локация малчуганите често се сприятеляват със свои връстници, които бързо биха могли да приобщят към вече оформената шумна компания.

Веселие на плувен басейн

Ако детето е родено в някой от летните месеци, какво по-приятно прекарване на този ден от мокро парти край и в басейна. Балоните и декорацията от вкъщи отново трябва да са налице.

Имайте предвид, че в някои обекти с басейни, е забранено внасянето на външна храна, така че почерпката може да се направи предварително от заведението, на територията на комплекса.

Не забравяйте да предупредите спасителя, че група деца празнуват рожден ден и че трябва да е по-внимателен към техните игри във водата, за да не се стига до неприятни изненади. Кажете му точния брой на децата в групата, за да може да бъде по-бдителен по време на техния престой в прохладната вода.

Ако вашият малък рожденик празнува през зимата, по-добрият вариант наистина остава парти на закрито. Нека все пак имате предвид идеята за един детски купон навън. На него със сигурност ще му хареса.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти