Кой печели голямата награда ретро колело от играта на Edna.bg и My Forest?

Кой печели голямата награда ретро колело от играта на Edna.bg и My Forest?
Снимка: My Forest

Мария Николова

Скъпи приятели, през изминалите две седмици 25-те победители, спечелили безплатен двуседмичен перилен тест на продуктите на "My Forest", имаха възможност лично да се убедят в качествата на праха за пране и омекотителя на бранда в домашни условия, а след това да споделят впечатлението си от употребата на еко препаратите. Имената на дамите късметлии можете да си припомните ТУК. Това се случи след проведена игра в Edna.bg, чиито условия можете да си припомните ТУК.

Tъй като мнението на нашите читатели, които тестваха продукта, е от изключително значение за създателите на "My Forest", всеки от тях трябваше да нaпише впечатлението си за перилните препарати, след което да го изпрати на редакционния ни имейл edna@netinfocompany.bg. Техните впечатления от предизвикателството можете да прочете малко по-надолу в статията.

Днес една от 25-те участнички в двуседмичния перилен тест, изпратили мнението си за качествата му в срок, ще получи и голямата награда – ретро колело.

С радост ви съобщаваме, че след проведена томбола в присъствие на жури, съставено от Организатора*, името на големия победител в играта на "My Forest", който печели ретро колело, е Кристина Асенова от град Варна.

Честито на Кристина!

Ето и какво споделиха дамите, убедили се лично в качеството на изпиране, аромата, дизайна на опаковката и удовлетвореността си от препаратите.

Всяка една от участничките е изключително доволна от качеството на изпиране на праха за пране "My Forest".

"Качеството на изпиране е отлично, дори и с минимално количество перилен препарат, както при машинно, така и при ръчно пране. Образува обилна пяна и наистина премахва замърсяванията", споделя Весела Иванова от гр. София.

"Качеството на изпиране на праха за пране My Forest е чудесно. Моят прах беше за цветно пране, аз го пробвах и върху бяло, а резултатът отново беше отличен. Държа да подчертая, че имам малко дете, а знаете - децата честичко се цапат с храна, боички и др.", допълва Даниела Жекова от град Стара Загора.

Потребителките не крият възхищението си и от качеството на изпиране на омекотителя "My Forest".

"Благодарение на омекотителя, след изпиране дрехите са приятни на усет, лесно се гладят", оценка дава Емилия Бъчварова от град София.

"След използване на омекотителя тъканите бяха пухкави на допир и лесни за гладене”, мнението си споделя и Илза Ангелова, също от София.

Дамите не крият факта, че са впечатлени и от аромата на продуктите на "My Forest".

"Дълготрайно ухание, което се запазва дълго след изпиране и пробужда спомени за слънчеви утрини и свежа цветна пролет", отбелязва Катя Вълчева от град Козлодуй.

"Когато извадих препаратите от куриерския пакет и след това от чантата, къщата се изпълни с аромат. Но в никакъв случай той не беше натрапващ се или сладникав. Аромат на чистота и наситена свежест", допълва Любослава Ярловска от град Самоков.

Усещането при допир с кожата на материя, третирана с продуктите на "My Forest" също е направило много положително впечатление на дамите.

"Имам чувствителна кожа  и за мен е много важно, че препаратите "My Forest" съдържат изцяло натурални съставки. Бих ги препоръчала на хора, склонни към алергии, и дори за пране на детски дрешки", споделя Весела Иванова от град София.

"Дрехите са по-меки, няма дразнене от тях при допир с кожата", разкрива Адриана Лазарова-Минчева от град Левски.

Опаковката и дизайнът на продуктите на "My Forest" са въздействали положително върху мнението на потребителките.

"Това, което ме впечатли силно, когато отворих праха за пране "My Forest", беше онази малка, симпатична  кутийка от рециклиран картон, която сглобяваш и получаваш прекрасен дозатор. Мисля, че това е иновативно и същевременно много семпло и непретенциозно, природосъобразно  решение", искрено споделя Цветелина Кърпелова от град Пазарджик.

"Страхотен и запомнящ се, изключителен еко дизайн, природосъобразен. Ще е хубаво, ако и омекотителят в бъдеще е в картонена кутия.", разказва Радослава Михайлова от град София.

Дамите разкриха подробности и относно цялостното си усещане при употреба на продуктите, както и какво им допада най-много.

"Допада ми идеята, че е нещо чисто и екологично. Усещането е като нещо ново и свежо. Харесва ми, вече ще използвам само този продукт", разказва Елеонора Асенова от град София.

"Изключително съм доволна и от факта, че с еко формулата си продуктите на "My Forest" пестят ценни природни ресурси за производство, пакетиране, съхранение и транспортиране. Допада ми това, че всичко е направено с мисъл и грижа за комфорта, удобството, задоволяване капризите на потребителя и в същото време, огромното значение, което се отдава на опазването на околната среда и природата", допълва Анастасия Недялкова от град Казанлък.

Всички мнения на 25-те победители можете да видите по-подробно ТУК.

Представители на Организатора (Нетинфо АД и FS Brands) ще се свържат с победителя, за да му дадат повече подробности относно получаването на наградата. 

Екипът на Edna.bg благодари на всички свои читатели, които участваха в играта и им пожелава успех и късмет в бъдещи инициативи на сайта.

*Организатор на играта е Нетинфо АД и Ficosota.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти