Зимни забавления на макс

Зимни забавления на макс
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Колкото и да ни се иска да е пролет, да е топло и да извадим по-леките дрехи и обувки от гардероба, зимата все още ни държи в студените си прегръдки.

Докато времето навън не позволява кой знае колко активности на открито, решихме да ви припомним всички останали неща, с които можете да се забавлявате и у дома.

Четене на книги – има толкова много прекрасни четива, с които да се обогатите и забавлявате, трябва само да посегнете към библиотеката. А ако се чудите какво ново има на книжния пазар, то ние се стараем редовно да ви държим в течения с рубриката ни Книги.

Гледане на филми – след като тазгодишните награди „Оскар“ бяха връчени, нищо не ви пречи при добро желание да изгледате някои от номинираните или спечелили филми. Също така ТУК можете да гледате напълно безплатно едни от най-хубавите филми, излезли за последните години.

Подобряване на дома – сега ви е времето да си сложите нови пердета, да си разнообразите стените, като ги облепите със стикери за стени, да разместите и подредите, да си обърнете внимание на гардероба, като пренаредите и махнете ненужните ви вече дрехи (дейност, която често отнема часове) и т.н. Можете да си припомните какви идеи сме ви давали за разнообразяване и разхубавяване на дома тук.

Пиене на горещ шоколад и греяно вино – ето така вече ще ви стане истински топло и забавно. Последните студени дни са и последните подходящи моменти за тези така вкусни, че и полезни напитки. Вижте как да си ги приготвите лесно у дома ТУК.

Понесете се на пътешествие, докато не мърдате от дивана у дома! Разберете кой е най-студеният град на света и кои са най-интересните зимни хотели (създадени почти изцяло само от лед) или пък изумителните пещери в Исландия и забележителното неестествено синьо езеро в Япония. За един следобед ще обиколите виртуално няколко страхотни кътчето от света :)

Съберете близки и приятели у дома на по чаша горещ шоколад или греяно вино (след като вече сте станали специалисти в приготвянето им ;) ) и се посветете на групови игри. Може да ви се струва детинско, но „Не се сърди, човече“ и „Монополи“ са изключително забавни, независимо от възрастта, на която ги играеш.

Направете си домашен спа-ритуал или иначе казано – посветете деня си на маска за лице, коса, педикюр, маникюр и всякакви такива разкрасяващи процедури, за които не ви оставя време. Няма нищо по-хубаво и отпускащо от това да си обърнем внимание сами на себе си и да се поглезим.

Ако пък сте от почитателите на зимните спортове, със сигурност трябва да се отдадете активно на хобито си в последните студени дни. Ски, сноуборд, кънки на лед – чудесни занимания, срещащи се единствено през зимата.

Без значение кой сезон е, винаги има как да се забавляваме и разтоварваме. Всичко зависи от собственото ни въображение и желание smiley

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти