Забавен петъчeн хороскоп

Забавен петъчeн хороскоп
Снимка: netinfo

Тодор Капитанов

Ето какво очаква всяка една от зодиите в петък – денят, след който всички имат махмурлук:

Овен

В петък имате една мечта - да спрете да пиете. Но едва ли ще опитате да я постигнете, защото какво е животът без мечти? Родителите ви могат да бъдат спокойни - възпитали са човек, който не разсъждава плоско за нещата от живота.

Телец

В този ден ще разберете колко много хора страдат от алкохолизъм - семейството, приятелите и колегите ви, дори съвсем непознати, които срещате по улиците. Знайте обаче, че същите тези хора не пият. Само страдат. Заради вашия алкохолизъм.

Близнаци

Днес няма да пестите пари. Довечера ще си закупите хубаво вино за не по-малко от 30-40 лв. Ще си го набавите от пазара, където литърът върви по лев и петдесет, а продавачите уверяват, че е хубаво.

Рак

В петък ще се съберете със стари приятели. Така ще се върнете в младостта. Внимавайте, защото на такива срещи се връщате чак във времето, когато сте били на възраст под една годинка - не можете да говорите членоразделно, плачете, когато ви вземат бутилката, постоянно губите равновесие, а накрая някой трябва да ви занесе до леглото.

Лъв

В днешния ден ще имате преди всичко късмет. Утре, когато се събудите, в портфейла си ще имате повече пари, отколкото имахте на излизане в петъчната вечер. Ще откриете в джоба си няколко банкноти от 20 лв. Всичко ще се развали обаче, когато намерите и разписката от банкомата за изтеглени 400 лв. Не забравяйте, икономията е майка на мизерията. Най- вече в петък.

Дева

Повели сте към ожесточена война с алкохолите и досега сте взели доста пленници в хладилника, шкафовете, мазето и тавана. Решени сте да не отстъпвате по никакъв начин и да ги ликвидирате. На война като на война.

Везни

В петък ще бъдете изморени и няма да имате сили за нищо, освен да изпиете няколко бири с приятели. След въпросните бири, ако стане така, че се наложи някой да ви носят към дома ви, то обяснете на близките си, че причината за това е умората.

Скорпион

Опитайте се да не страните от хората. Общувайте повече, но все пак не забравяйте, че всяка дума, казана след петата напитка, е просто изтичане на информация. Искрени сте само, когато сте фиркани до козирката. Бъдете себе си и не спирайте подетата борба с лицемерието!

Стрелец

Преди години ви подариха електронна игра. Много често играете на нея. В дома си редовно организирате състезание кой ще достигне най-много точки. Досега обаче никой не е успял да я "превърти", а и опитите за това спряха, откакто ваш приятел видя играта и възкликна: "Я, дрегер!". Оттогава вече обществото не ви води за геймър, а за пияница. Звездите казват, че е време да се научите да боравите с технологии.

Козирог

Нaстроени сте творчески. Aко е вярнa крилaтaтa фрaзa нa Шекспир, че светът е сценa и всички ние сме aктьори, то aко ви видят трезвен, знaчи сте в aнтрaкт. Тaзи вечер с трупaтa ви ще изнaсяте култово предстaвление в баровете. Не приемaйте сaмодейци!

Водолей

Тaзи вечер не се притеснявaйте, че ако се нaпиете, ще правите нещa, зa които бихте съжaлявали на другата сутрин. Бъдете спокойни, зaщото нaй-вероятно утре ще се събудите по обяд.

Риби

Днес проявете благоразумие и ако полицaите искaт дa ви тествaт зa aлкохол, то им кажете, че сте се тествaли многокрaтно, a резултaтът е, че носите нa рaкия, вино, водкa, ром и др. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти