Търси се извратен партньор за сериозна връзка

Търси се извратен партньор за сериозна връзка
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Не мисля, че заслужаваме да гледаме цялата тази предизборна обстановка, напомняща на уродлива симбиоза от лъжи, нахалство и мерене на полови органи. Предимно на женски такива. Никой от нас не го заслужава. Лошото обаче е, че нямаме избор. Вече много трудно успявам да се абстрахирам от политическата реалност и неусетно възприемам нейната първична поведенческа интонация.

Все по-често ми се случва, слушайки какво говорят вманиачените кандидати за народни представители, еротични мисли да обземат ума ми - искам да спя с майките им, както и с други техни близки роднини. Може би никога преди не съм изпитвал толкова силен нагон.  Предполагам, че това е вид сексуално извращение, наричано "политикофилия".

Да, признавам, аз съм извратен. Или по-скоро ме извратиха. Имам маниакално сексуално влечение към политиците и техните роднини. И виждам, че съм единствен. Но в никакъв случай не считам това ми патологично състояние за болест. Напротив – това трябва да е нормалното състояние на всеки трезво мислещ човек, загрижен за настоящето и бъдещето си в България.

А всички се обявяват за ”нормални” и аз трябва да живея като социален маргинал, без сродни души около себе си. Ето защо търся хора като мен за сериозна връзка.

Какво ви става бе, хора? Слепи ли сте, или се правите на такива? Това, че поведението на политиците на нищо не прилича, съвсем не означава, че то е оригинално. Не разбрахте ли, че когато някой ви говори за ляво и дясно мислене, означава, че мисълта му просто върви на посоки, а не че разбира нещо от политика. Докога ще вярвате на приказката, че между две злини е по-добре да се избира малката? Ами нали и тя ще порасне? Това е естественото ѝ развитие, което природата е отредила.

Как може да говорите за себе си като за нормални хора, при положение, че живеете в ненормална среда? Нима да си нормален означава, че вярваш и подкрепяш абсурди? Ако е така - не, благодаря! Предпочитам да си бъда извратеният маргинал, когото всички назидават.

Все пак не спирам да търся съмишленици. Готов съм и на отчаяни мерки, затова отправям следната обява: "Извратен, с маниакално сексуално влечение към политиците и техните роднини, търси себеподобен за сериозни взаимоотношения с цел подобряване начина на живот в "тая скапана държава".

О, за малко да пропусна: Купуването и продаването на гласове е престъпление. Но купуването и продаването на съвест – не.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти