От какво се вълнуваме в интернет

От какво се вълнуваме в интернет
Снимка: Thinkstock

Знаете ли какво са търсели жените през изминалата година в интернет? Можете лесно да се досетите – диети, красота, мода, козметика, дрехи, сериали, грим, подаръци, отслабване, стил...

От друга страна мъжете търсят с ключови думи футбол, коли, фитнес, жени, мацки, мускули, тренировки, дрифт, бодибилдинг, снимки, тенис...

Това всъщност са най-използваните ключови думи в рекламите на Adwise („Адуайз“) през 2014-а. На днешния 5-и февруари платформата за реклама на клик празнува своя пети рожден ден.

По този повод предоставя и доста любопитна информация на база на събраните данни от това на какво кликат хората в интернет и какво търсят.

Така става ясно, че на месец в Edna.bg влизат повече от 190 000 жени, което е повече от всички жени, които живеят в цялата Старозагорска област (170 000 общо)!

Друг любопитен факт е, че ако 4 500 000 импресии (показвания) на месец в Edna.bg бяха долари, щяха да са 11 пъти повече от парите, който получава на година най-добрата футблистка в света Марта от Бразилия.

Когато става дума за реклама в Adwise, трябва да кажем, че не става дума за скъпа реклама, достъпна само за професионалисти с големи бюджети, а за реклама с постижими разходи – 1 лв. на ден, или дори по-малко.

Adwise e част от портфолиото на „Нетинфо“ и дава възможност на всекиго да достигне до 1,5 млн. уникални посетители във всеки делничен ден – това са 75% от интернет потребителите в цялата страна!

Рекламата се заплаща на клик – т.е. при действие от страна на потребителя, която означава, че печелите не един натрапен, а един заинтересуван от вашия продукт или услуга бъдещ клиент. 

Платформата е особено удобна за частни обяви и най-вече за малкия и средния бизнес, тъй като дава възможност за максимален ефект със скромна инвестиция. 

За петата си годишнина Adwise отчита почти двойно повече кликове, отколкото през 2013 г., както и повишена релевантност на рекламите, които се появяват в най-големите сайтове в България – като Edna.bg, Abv.bgGbg.bgVbox7.comSinoptik.bgVesti.bg и др, но и в още над 800 партньорски сайта. 

Активните рекламни карета вече са над 2500, а кампаниите, които текат всеки ден, са над 1600. 

Вижте не просто какво търсят жените и мъжете в интернет, а как да ги накарате да намерят вас: повече за достъпната реклама на клик – на Adwise.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти