Наследница на Жизел Бюндхен

Наследница на Жизел Бюндхен
Снимка: netinfo

Тя е една от стоте най-сексапилни жени според сп. "People Magazine". Модел, актриса и 100 % бразилка – Жулиана Паеш. Звездата в най-новия сериал на Диема Фемили – „Индия – любовна история”, който започва тази събота – 22 ноември, 16.00 ч.

Екзотичната красавица става световна известна както с ролите си в редица сериали, така и с впечатляващата си красота, която бързо излиза извън границите на Бразилия и бива забелязана по цял свят.

Тя е лице на някои от най-популярните и престижни модни марки и най-интересното – достойно наследява сънародничката си и най-скъпоплатен супер модел Жизел Бюндхен като лице на рекламната кампания на бижутата с марка Vivara.

Разбира се, напълно очаквано е и присъствието ѝ на множество корици на списания, сред които и Playboy.

От този уикенд обаче, всяка събота и неделя, Жулиана Паеш ще краси ефира на Диема Фемили с ролята си на темпераментната Мая в поредицата „Индия – любовна история”.

Отличен с ЕММИ в категорията най-добра теленовела на Годишните телевизионни награди през 2009 г., сериалът се простира на два континента – Бразилия и Индия. Именно на фона на тези две страни, историята разказва за една съвременна любов, принудена да се изправи срещу предразсъдъците, традициите и сблъсъка на двете култури.

Раздвоена между Индия и Бразилия, поредицата впечатлява с мащабите си – действието не спира да „пътува” между Бомбай и Рио де Жанейро, а снимачната площ на двата континента достига внушителните 140 000 кв. м. През 2009 г., по време на Бразилските награди за постижения в културата, сериалът бива отличен с цели 9 награди – за режисура, сценарий, актьорски дебют, поддържащи и главни роли.

Радж е млад и красив образован индиец от висшата каста, раздвоен между ценностите на Запада и Изтока. Мая е съвременна, работеща студентка от същата каста, която винаги е вярвала, че сама ще избере своя бъдещ съпруг.

И двамата са влюбени в свои избраници – Радж в красива бразилка, а Мая – в амбициозен индийски парий от нисшата класа. Индийската традиция обаче отдавна е решила – Мая и Радж трябва да сключат брак, въпреки своите забранени любови и потиснати чувства.

Ще успеят ли двамата да намерят пътя един към друг? Ще се отърсят ли от миналото, за да продължат напред в бъдещето и ще успеят ли да напишат своята любовна история?

„Индия – любовна история” – от 22 ноември, всяка събота и неделя, 16.00 ч. по Диема Фемили 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти