Любимите видеоклипове на Edna.bg от Vbox7 за годината

Любимите видеоклипове на Edna.bg от Vbox7 за годината
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

В края на годината е нормално да се прави равносметка за редица неща – какво ни се е случило през изминалите 12 месеца, какво искаме да ни се случи в следващите толкова и т.н.

Ние от Edna обаче, решихме да си направим едно по-различно обобщение на изминалата година. Както добре знаете, стихията ни е да пишем и то не просто да пишем, а да създаваме за вас най-добрите и полезни текстове, които да четете с удоволствие. Това, което  може би не знаете е, че много обичаме между създаването на статии, да гледаме кличета във Vbox7.com.

Освен, че ни се отразява разтоварващо, често ни действа и вдъхновяващо, намираме нови теми за материали, които да споделим с вас.
Затова сега в края на годината решихме да споделим кои са най-любимите ни клипчета от Vbox7 за 2014-а, качени от влогърите на официалните им канали в платформата за видео споделяне.

На първо място, разбира се, са полезните съвети, като това как да си накъдрим косата без топлинна обработка, само с лента за коса. След това са тренировките в домашни условия, които са хем ефикасни, хем пестят време, а и никак не са сложни за изпълнение.

Вижте например това видео за стягане на коремните мускули:

Или видео съвети от професионалисти как да постигнем секси стегнато дупе и бедра. Видео рецептите пък са чудесен начин да видиш как точно се готви едно ястие и най-вече – какъв трябва да бъде крайният резултат smiley Убедете се сами като видите тази рецепта за палачинкова торта.

Една от любимите ни влогърки – Зори, споделя редовно страхотни съвети – от бързи и ефектни прически, през цветя за почистване въздуха до у дома, до неподозирани развъдници на бактерии! И защото сме дами и трябва винаги да сме едни гърди напред, ето съветите на Ина за здрав и стегнат бюст:

Разбира се, не можем да подминем и "умните" видеа, като тези на нашите приятели Уча.се, които помагат на децата да си учат уроците и на родителите да си попълват пропуските от училище wink

Трябва да си признаем, че една от основните причини да отваряме всеки ден Vbox7 е и за да намерим нещо, което да ни разсмее, като какво реално правят жените на море – фотосесии.

Пренасяме се в далечни страни и се отдаваме на приключения с пътешествениците от "Без багаж" и видяхме почти като на живо как се скача от водопад във Филипините.

Другите ни любими видеа са тези, които разтапят сърцето и дават надежда, че романтиката и любовта са все още около нас:

Признаваме си, че с умиление гледаме най-разнообразни клипчета на бебета кученца, бебета котенца, човешки бебенца, които се усмихват на сън. Поразплакахме се дори на някои видеа, като това за таткото и първата среща с дъщеричката му или за добрината на хората един към друг, а за капак с удоволствие изгледахме коледните пожелания на немците към цяла България и благодарихме на ум на ентусиастите, решили да създадат клипчето.

Пожелаваме на всички още много смях и поводи за сълзи от радост през 2015-а година, както и още повече забавни и полезни клипчета, които да разнообразяват всички ни smiley

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти