Ако знаехме какво ни очаква отвъд времето

Ако знаехме какво ни очаква отвъд времето
Снимка: netinfo

Лесният живот не ни научава на нищо. В крайна сметка онова, което има значение, е какво сме научили и колко сме израснали. 

Ричард Бах

Какво ли би било, ако пространството се местеше, а времето се огъваше и ние можехме да се срещаме със себе си такива, каквито ще бъдем след двайсет години?

Ако бе възможно да разговаряме лице в лице с хората, които сме били в миналото, или пък да се срещнем с хората, в които ще се превърнем? Ако имахме възможност да поговорим с алтернативното си „аз“ от други паралелни животи?

Какво щяхме да им кажем и какво щяхме да ги попитаме? Как бихме се променили, ако знаехме какво ни очаква отвъд времето и пространството?

На 26 септември ИК "Хермес" издаде една наистина интересна книга, а именно "Едно" на Ричард Бах.

За книгата
Героите на тази книга – Ричард и Лесли – се озовават в един свят, където оцеляването зависи от способността да открият какво са научили техните алтернативни същности по пътищата, които те самите никога не са извървели. Където въображението и страхът са средствата за спасяването и унищожаването на световете.

Защото ние сами пораждаме заобикалящия ни свят. Как можем да се разкайваме за живот, който сами сме си създали? Кого другиго, освен себе си, да проклинаме или да благославяме? Кой, освен нас самите, може да променя живота ни всеки път, когато пожелаем!

Една книга за изборите, които правим. Една книга за възможностите, на които обръщаме гръб. И за равносметката.

За автора
Ричард Бах е пряк потомък на великия композитор Йохан Себастиан Бах. Роден е през 1936 г. в Оук Парк, Илинойс, и завършва Калифорнийския университет. От 1956 до 1962 г. служи в американската авиация и приключва службата си с чин капитан от Военновъздушните сили. Летенето и писането са неговата истинска страст.

Славата го застига през 1970 г., когато излиза фантастичната повест притча „Джонатан Ливингстън Чайката“, станала международен бестселър и култова книга за цяло едно поколение.

Следват „Илюзии“, „Едно“, „Мост през вечността“, „Живот под хипноза“, които затвърждават неговата популярност и го нареждат сред най-известните писатели на XX век.

Книгите му са отражение на неговата философия, че видимите физически ограничения и смъртта са просто привидности.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти