Успешни театрални представления

Успешни театрални представления
Снимка: netinfo

За радост на любителите на театъра и тази година няма да мине без изданието на фестивала "София Моно", което ще се проведе за четвърти път между 16 и 22 юни в парка на Военната академия в столицата.

Всички спектакли ще започват от 21,00 часа, а началото и края на програмата е запазено за Камен Донев и неговите спектакли "Възгледите на един учител за народното творчество" (16 юни) и "Възгледите на един учител за всеобщата просвета" (22 юни).

Актрисата Мая Новоселска ще се изяви в пиесата "Едно малко радио" (17 юни), Мариан Вълев ще видим във "ВИП" (18 юни), а младият актьор Димитър Живков ще ни представи комедийния моноспектакъл "Живак" (19 юни).

Едни от най-успешните представления от афиша на Сатиричния театър в София "Арт" и "Спанак с картофи" с участието на Юлиян Вергов, Захари Бахаров и Владимир Карамазов ще можем да гледаме съответно на 20 и 21 юни.

Билети за фестивала могат да бъдат закупени онлайн тук на цени от 10 лв. до 30 лв., както и на касите на НДК, билетната каса на зала "Арена Армеец", магазините на "Office1 Superstore", книжарница "Booktrading", а също и на касата на Сатиричен театър "Алеко Константинов".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти