Къде да прекараме уикенда

Къде да прекараме уикенда
Снимка: Thinkstock

На 7 юни на Лятната естрада в Борисовата градина между 12,00 и 22,00 часа ще се проведе Фестивалът за графити и музика "Стани SOS приятел на 1287".

SOS Детски селища България съвместно с артистите от HMSU и Mirizma и с участието на графити артистите Avart и Smalone ви канят на второто издание на фестивала.

Avart и Smalone са млади творци, които с много хъс красят сивата градска среда на големия град. Те ще разкрият пред младежите от SOS Младежки домове Мечтатели и Приятели, както и пред всички желаещи, тайните на най-цветното и най-бунтарското изкуство.

Ще представят различни стилове в графитите и ще покажат как се правят плакати и шаблони.

Следва рисуване върху фолио, опънато между дърветата с музиката, която артистите от HMSU, Mirizma, Jamezbongg Platform и Warfare Recordings ще миксират специално за всички вас, решили да станете SOS приятели на кратък номер 1287.

Kак се става SOS приятел?
Изпратете SMS с цифра "2" или "5" на 1287 и ще станете SOS приятели с редовни месечни дарения към SOS Детски селища България. Текстът на SMS-а отговаря на стойността на месечното дарение. Набраните средства ще бъдат в подкрепа на Програмата "SOS Детско селище". За повече информация – www.sosbg.org.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти